Laura Fa denuncia l’assetjament que rep per treballar a televisió i ser catalana: “Els insults s’han multiplicat per 500”

La tertuliana no vol seguir suportant un linxament que empitjora amb el temps

Laura Fa està farta de rebre centenars d’insults i amenaces a Instagram dia rere dia. La periodista catalana genera molta ràbia entre una bona part de l’audiència, que no la suporta i així li ho demostra. En l’últim programa de Sálvame, la tertuliana ha aprofitat per denunciar públicament una situació que la fa embogir i estar molt preocupada.

És assetjada per treballar en el programa del cor, però també per ser catalana. Un anticatalanisme, un assetjament i una intimidació que no vol seguir patint: “Tots els que sortim a televisió patim un cert ciberassetjament, però en el meu cas és encara més exagerat. Especialment des que va començar la sèrie documental de Rocío Carrasco que els missatges crítics amb mi s’han multiplicat per 500 a un nivell molt heavy“.

Reconeix que està acostumada a ser insultada, però això no vol dir que estigui disposada a seguir aguantant-ho: “Tinc l’esquena molt ampla i tinc la sensació que no m’afecta, però no sé si tant missatge negatiu ens va trillant el cap sense adonar-nos-en. Crec que cap de nosaltres ens mereixem això. No vull que m’insultin per qualsevol cosa”.

Laura Fa denuncia l’assetjament que rep a la xarxa / Telecinco

I és que no només li dediquen insults innocents, moltes vegades arriben a amenaçar-la: “Catalana de m…“, “Marxa a treballar a Barcelona”, “Tant de bo et linxin i et donin un escarment”, “Cada dia ets més anormal”, “Periodista de merda”, Ets carronya i un escurçó”, “Patètica i maleducada” o “Tant de bo et contagiïs de Covid” són algune dels missatges que ha compartit.

Comentaris

    Anònim 27/05/2021 3:41 pm
    Em sembla miserable aquesta actitut. Tothom pot treballar on vulgui. Les persones mereixen respecte pel que sónn no per el lloc on viuen.
    Català 24/05/2021 8:36 am
    Doncs si: que es foti. qui no vulgui pols que no vagi a l'era.
    Anònim 23/05/2021 12:09 pm
    Si treballa a televisions espanyoles i/o viu a espanya que es foti
    47
    21
    Respon
      JPV 23/05/2021 8:29 pm
      Em sembla que, com a catalans, hem de poder treballar no només a Catalunya sinó també a d'altres països (posem-hi també Espanya) amb el degut respecte i essent valorats objectivament i, si cal de manera crítica, per la feina que hi fem. Trobo de molt mal gust aquest "que es foti".
      Ricard 23/05/2021 3:10 pm
      O sigui que a Castella la gent es així de maleducada i agressiva amb els catalans pel sol fet de ser catalans?

Nou comentari