Laura Fa defensa Pablo Hásel i es mulla sobre les eleccions catalanes

La col·laboradora de 'Sálvame' diu què pensa sobre l'empresonament del raper sense por a les crítiques

Laura Fa ha hagut de suportar atacs catalanòfobs a Sálvame en diverses ocasions. De caràcter fort i sense pèls a la llengua, la barcelonina no dubta en denunciar-ho públicament sempre que això passa. Avui és notícia per una crítica que ha deixat en el seu perfil d’Instagram, on s’ha pronunciat sobre les eleccions catalanes del passat diumenge i sobre l’empresonament de Pablo Hásel

Ha compartit un dibuix viral que mostra el raper a la banqueta dels acusats mentre deia que era allà per dir la veritat. A més a més, ha catalogat de “p… vergonya” el seu empresonament.

Per una altra banda, la periodista també ha volgut mullar-se sobre el seu paper en una mesa durant les eleccions catalanes: “Tot i la mandra que em feia, vaig decidir aprofitar el dia i treure algunes lliçons: la por ens paralitza, anticipar no serveix de res, la democràcia és més valuosa del que demostrem, divertir-se és cosa nostra i la gent de la neteja no està ni prou valorada ni prou ben pagada. Mil gràcies a tots pels vostres missatges!”. 

“La selfie amb l’EPI és un reflex del que va suposar la franja horària de 19 a 20 h. No va venir ningú, no vam passar por, no vam estar en perill. El vot per correu va ser de rècord, augmentant en un 277%. Res més a afegir. Ara que els polítics no la caguin, que són especialistes en que tot el que fem ho destrossin i no acabi servint de res!”, afegia. Clara i contundent, malgrat les crítiques que això li pugui generar.

Nou comentari