Una famosa periodista del cor denuncia catalanofòbia a ‘Sálvame’: “Mania persecutòria”

La col·laboradora del programa lamenta que critiquin els catalans en el seu programa

Laura Fa ha posat el crit al cel davant els atacs que reben els catalans des de Sálvame. La de Barcelona és col·laboradora del programa, per la qual cosa sent ràbia i vergonya aliena i així ho ha manifestat en un fil de Twitter. L’ha fet servir com a reacció a un discurs catalanòfob que van pronunciar els seus companys en el programa de dissabte. Què va passar? Kiko Matamoros va criticar els independentistes i que, segons ell, alguns nens catalans no saben parlar castellà: “Tenim un exemple en la nostra companya escolaritzada a Catalunya, Laura Fa, a qui li vam fer un test d’història d’Espanya i no sabia res”.

I la periodista no ha callat: “No entenc com, educada a Catalunya, sóc capaç d’escriure aquest tuit en castellà. Oh, Déu meu. Sé, fins i tot, quan van regnar els Àustries a Espanya. Serà que estar llicenciada en història m’ajuda bastant. Reduir els coneixements a un test de cultura general és tan primari!”.

I afegeix: “La cultura és una cosa que amb els anys es cultiva o no. Tinc companys molt cultivats i, sobretot, molt pedants, que no saben on neix el Tajo. I els considero igual de preparats”.

Laura Fa, indignada, ha criticat aquesta mena de discursos: “La catalanofòbia és una malaltia de difícil cura. I el populisme encara més. Se li suma a tot això la mania persecutòria. Miraré una mica Wikipedia per anar la setmana vinent a treballar amb alguna frase preparada, que això queda súper bé! Segueixo al·lucinada amb tot el que sóc capaç d’escriure en castellà”.

Uns atacs dels seus propis companys que no entén ni comparteix, per descomptat. La catalana els ha denunciat públicament a Twitter, així que ara caldrà esperar a la reacció de la resta de col·laboradors.

Nou comentari