Laura Fa carrega contra Lydia Lozano: “No entenc que no li demanés perdó a Rocío Carrasco”

"No li hauria d'haver dit això de treure'm la bena dels ulls", reconeix Lydia Lozano

Laura Fa ho ha tornat a fer, i ha carregat amb força contra Lydia Lozano. El dia de l’última entrevista en directe a Rocío Carrasco a Telecinco, Lydia Lozano va tenir un inesperat cara a cara amb ella. La col·laboradora li va recriminar a la protagonista de la docusèrie que no li hagués “tret la bena” respecte a la veritable personalitat d’Antonio David Flores, el dia en què van tenir una conversa privada de 45 minuts.

A Laura Fa no li va semblar gens bé l’actitud de Lydia Lozano en aquesta entrevista, i ho va comentar en directe a Instagram amb Núria Marín: “No entenc que no li demanés perdó”, va dir en el directe, en el qual també es va sorprendre que Lydia digués que ella pensava que no era “una dona manipulable”: “Tots som manipulables”.

Aquest dilluns, Lydia Lozano ha reconegut a ‘Sálvame’ que estava “molt nerviosa” per tornar a parlar amb Rocío Carrasco i ha entonat el mea culpa: “No li hauria d’haver dit això de treure’m la bena dels ulls”. Tot i això, i per molt que ho reconegui, no entén el que ha dit Laura Fa d’ella i ha repetit que la seva relació és irrecuperable.

Comentaris

    M'importa una merda 07/06/2021 9:44 pm
    M'importa una merda la vida dels "famosos" de l'ermot central. Ja faig prou de mantenir-los
    Eulàlia 07/06/2021 7:10 pm
    NO feu cap favor les dones q pateixen violència de gènere ni la q sigui!! No tinc cap dubte de la pocavergonya del exmarid com tampoc tinc cap dubte de la Sra Carrasco, xq a veure aquesta sra ho ha vingut a explicar gratis? Tots dos iguals de MISERABLES!! Els pares sempre tapem, defensem i oblidem els problemes amb els fills i una equivocació ( greu) xò quan tens 15 anys i q ja ha complert amb el q ha dit el jutge no es pot tornar a explicar i jutjar i menys fer calaix, i molt menys la mare!!!

Nou comentari