Barcelona o Madrid? La resposta més curiosa de Laura Fa

Aquesta nit torna a la graella televisiva l’Obrim fil, el programa de Xavier Sardà i Ana Boadas a TVE Catalunya. En el primer programa de la nova temporada, intenten cridar l’atenció de l’audiència amb un debat espinós: Madrid o Barcelona? Està Madrid millor que Barcelona? Volen que els tertulians es mullin i opinin sobre les mancances d’ambdues ciutats, el que promet molta teca a comentar per a l’endemà. De moment, han volgut obrir boca amb els arguments d’una de les seves col·laboradores catalanes, Laura Fa. La de Badalona ha de viatjar cada setmana a la capital espanyola per feina, tenint en compte que també treballa a Sálvame i el seu plató és allà. Això li ha donat ales per manifestar la seva opinió.

El que més ha sorprès, però, han estat els curiosos avantatges que li troba a Madrid: “En primer lloc, així d’entrada, diria que Madrid és millor per sortir de festa. Pots sortir de festa cada dia de la setmana, quan vulguis, a totes hores i amb tota la varietat possible”. I d’aquí, a un punt a favor de la capital que pocs s’haurien imaginat: “La segona cosa superbona que té Madrid és l’aigua de l’aixeta. Es pot beure i el cabell et queda més net que a cap altre lloc del planeta”. Curioses eleccions, si més no.

I de Barcelona, què hi destacaria? Cal dir que finalment es decanta per aquesta opció, la que argumenta amb diversos motius: “Madrid té dues coses molt bones, però és clar… Barcelona en té tantes! És millor per passejar, per anar de restaurants, per gaudir del clima, la platja, la gent (que som menys plastes que allà, que tot els hi afecta). Si volem viure tranquils, em quedo a Barcelona. Madrid de visita de tant en tant ja està bé”.

Xavier Sardà confia que els teleespectadors s’animin i sintonitzin la cadena per descobrir què opinen personatges tan diferents com una periodista del cor o Josep Pedrerol. Tots diran la seva i es mullaran per escollir quina de les dues ciutats prefereixen per viure i per què ho creuen.

Comentaris

    COLACAU Gener 13, 2022 | 14:09
    Ara segur que Madrid, perque el que està fent la Colau a barcelona no te nom.

Nou comentari