El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes, amb un vestit premamà ideal a la boda de Lovely Pepa
  • CA

La boda d’Alexandra Pereira, creadora del blog de moda ‘Lovely Pepa‘, ha reunit alguns dels influencers més reconeguts del moment. La gallega s’ha casat amb l’empresari libanès Ghassan Fallaha en una romàntica cerimònia que ha omplert Instagram aquest cap de setmana. Dos vestits de núvia summament espectaculars, un jardí de somni, tot decorats amb roses blanques i moltíssima il·luminació. La parella ha organitzat una cerimònia preciosa i una festa posterior apoteòsica. 

Els dos vestits eren de Santos Costura. El primer, summament romàntic amb flors sobreposades sobre el tul, màniga curta i l’esquena en ‘V’. Un cop va acabar el convit, per això, va posar-se un altre molt més senzill: també en blanc, de lluentons i amb uns tirants fins. Va mantenir el mateix recollit, així com un maquillatge suau. Anava preciosa, el que tots els convidats van aplaudir a la xarxa.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr. and Mrs. Fallaha #ag1001nights

Una publicación compartida de Alexandra Pereira (@alexandrapereira) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de looks invitada (@princesapor1dia) el

Entre els convidats va destacar una parella en especial, per això. Risto Mejide i Laura Escanes van triomfar gràcies a uns conjunts estilístics perfectes per a una boda d’estiu. Enamorats i somrients, amb la panxa d’embarassada de la jove cada vegada més pronunciada. Un look de convidada premamà ideal, signat per Ze García: vestit vermell passió, escot Bardot creuat i una obertura lateral a la faldilla.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De boda bonita  #AG1001nights

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viva las trenzas con el pelo corto #quecrezcarapido #queyatengoganasdemelenita  Makeup & hair @marafervi x @diormakeup  #AG1001nights

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Amb tot, una opció espectacular que combinava amb unes sandàlies en nude. Un altre detall que no ha passat desapercebut? El pentinat, ja que ha optat per un pentinat de trenes que de ben segur que es convertirà en tendència aviat. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 FELICIDAD  | dress by @zegarciaoficial makeup & hair by @diormakeup @marafervi | #AG1001nights

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

Només queden dos mesos perquè neixi la seva primera filla en comú, el que els té més emocionats que mai. Ja han començat a preparar l’habitació de la petita, s’estan llegint tots els llibres de maternitat possibles… Una nova vida que queda poc perquè comencin. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa