Laura Escanes i Risto marxen de Barcelona: “Ho havíem de fer”

Laura Escanes i Risto Mejide canvien de vida. Quan van començar a viure junts ho feien en un pis a la zona alta de Barcelona, la que ha estat seu de la seva convivència fins fa pocs mesos. Ambdós van començar a tenir cada cop més feina a Madrid, el que els va convertir en usuaris habituals del pont aeri. En néixer la seva filla, l’organització i la rutina es complicava en haver de buscar escola bressol. Finalment es decidien a inscriure-la en una de la capital espanyola, lloc que han acabat convertint en la seva residència habitual. És per això que, a principis d’any, anunciaven que deixaven el pis que hi tenien i que es traslladaven a un de més gran. Doncs bé, aquest no ha estat l’únic trasllat que han fet durant el 2021. El següent pas lògic era deixar la casa de Barcelona, ja que pràcticament no la feien servir i devia ser cara de mantenir. I dit i fet, aquest cap de setmana han començat a empaquetar les coses del pis de la ciutat comtal.

Laura Escanes i Risto es traslladen / Instagram

La influencer era l’encarregada de donar la notícia i explicar els motius: “Estaré una mica desapareguda aquest cap de setmana perquè deixem el pis de Barcelona definitivament. Vivim a Madrid des de fa un temps i fem la nostra vida allà. Roma va allà a l’escola i nosaltres treballem a Madrid, així que aquest era un pas que havíem de fer i dir adéu al pis gran de Barcelona. Fa peneta perquè han estat anys molt importants, però també és un alliberament dir adeu i tancar etapes”.

Laura Escanes i Risto expliquen per què marxen de Barcelona - Instagram
Laura Escanes i Risto expliquen per què marxen de Barcelona / Instagram

En aquest breu comunicat, Laura deixa caure que no aquesta no era l’única propietat que tenen a Catalunya: “Tenim un pis més petit a Barcelona per a les vegades que hàgem de venir. Fa uns anys era a la inversa, vivíem a Barcelona i teníem un pis petit a Madrid. Ara el present és un altre. Vivim a Madrid i tindrem un pis petit a Barcelona. On sigui, però junts”. Cal destacar, a més a més, que el matrimoni té una casa a la Cerdanya a la que viatgen els caps de setmana. Fins ara havien de fer Madrid-Barcelona i des d’allà agafar el cotxe fins a la casa dels Pirineus. Des de fa pocs dies, Iberia ha facilitat un vol directe a la Seu des de Madrid que assegura que els hi “facilitarà molt” les coses.

Comentaris

  RistoMejode Desembre 18, 2021 | 14:18
  Molt rebé, els castellans que marxin a castella.
   Anònim Desembre 19, 2021 | 17:47
   Como os gusta ser el eje del ojo.Paso de vosotros,ya que tu Risto,haces programas muy empalagosos,repitiendo y repitiendo.
  Teresa Coll Desembre 19, 2021 | 02:01
  A MADRIz A MADRIZ.......
  ton c. Desembre 19, 2021 | 08:58
  uf, ja van tard. Bon vent.
  Borinots Desembre 19, 2021 | 14:14
  Osti tu quin greu, no podré dormir. Au bon vent i barca nova. No cal que torneu,
  Viva España Desembre 19, 2021 | 14:33
  Son libres de hacer lo que quieran, nadie tiene que decidir por ellos. Me alegra saber que dejarán de convivir con tacaños y con personas con mente reducida
   AcrCia Desembre 19, 2021 | 20:07
   TAcaño tuuuuuuuuuķ
   Sus Desembre 20, 2021 | 00:08
   Que ellos hagan lo que quieran, pero tú mejor dejas de decir gilipolleces
   Tereubi Desembre 20, 2021 | 00:51
   Mente reducida la tuya que no da.para más que prejuicios y estereotipos
  Rosa Desembre 19, 2021 | 16:18
  Olé por ellos
  Anònim Desembre 20, 2021 | 11:57
  Bon

Nou comentari