Primer aniversari de la filla de Risto i Escanes: fotos inèdites i confessions

La vida de Risto Mejide i Laura Escanes va canviar radicalment fa avui un any. El matrimoni donava la benvinguda a la seva primera filla en comú, una nena a qui anomenaven Roma. Avui la petita celebra el seu primer aniversari, el que han volgut commemorar amb una petita festa a casa. 

La crisi sanitària per la Covid-19 impedeix les reunions de més de sis persones a Barcelona, per la qual cosa han decidit fer petites trobades esglaonades. Així ho ha explicat la influencer, molt emocionada: “M’han preparat un racó per celebrar l’aniversari de Roma. Vindrà la meva mare a dinar i després, de manera esglaonada, vindran alguns amics i la gent que més s’estima a Roma. No sabeu com de maco que està, però em fa una mica de pena perquè és una sensació estranya això de no poder celebrar-ho amb tota la família i amics junts… Però són moments en els quals el més important és la salut i, gràcies a Déu, estem tots bé. Seguirem cuidant-nos i gaudint dels petits moments com avui”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un petó a la mamaaaaaaaa ??????

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

La catalana ha fet les delícies dels seguidors en publicar un parell de fotografies inèdites del dia del part. A la primera apareix acompanyada de Risto a l’hospital, poc abans de donar la benvinguda a la seva filla. Després és ella la protagonista, en una fotografia que mostra l’habitació del centre de maternitat: “Foto de fa un any. A punt de conèixer l’amor més inexplicable que he sentit mai. Avui és un dia molt especial. Avui fa un any que arribava al món la meva vida sencera. La nostra vida sencera. Els teus pares t’estimen incondicionalment, Roma”. 

 

 

Poc després explicava que fa uns dies que està desapareguda d’Instagram perquè la nena està travessant una crisi de regressió del son: “Estic molt atabalada perquè aquesta mini crisi del son és esgotadora. Fa un any estava gaudint de les últimes contraccions a casa, que no sabia si eren contraccions o no perquè no eren regulars. Vaig trencar la bossa enmig una contracció molt forta, que em va enxampar a sobre de la pilota de pilates. Vaig aixecar-me i vaig veure l’aigua… Allà va començar el mambo”. Una anècdota que no havia explicat fins ara, per la qual cosa ha agradat tant als seus fans.  

Nou comentari