El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és l’escola de la filla de Risto i Laura Escanes
  • CA

Laura Escanes és un llibre obert per als seus seguidors. La influencer catalana ho explica tot en el seu perfil d’Instagram, també sobre la seva vida com a mare d’una nena de dos anys. Risto i ella intenten mantenir-la allunyada de l’expectació mediàtica i van amb molt de compte de no mostrar la seva cara. Això no vol que no parlin d’ella, especialment la Laura. En l’últim torn de preguntes i respostes que ha fet, li han preguntat precisament per la petita Roma. Sabem que ella li parla català i que en Risto ho fa en castellà. En un story, la jove parla del tipus de guarderia a la que la porten: “L’escola té com a base principis de la pedagogia Montessori i pedagogia constructivista”.

I què vol dir això? El mètode Montessori intenta potenciar l’autonomia i independència del nen, així com el desenvolupament de la seva autodisciplina. Volen, en definitiva, que els petits aprenguin al seu ritme amb molta llibertat. I la constructivista? Aquesta doctrina intenta oferir al nen totes les eines necessàries perquè ell mateix sigui capaç de construir el seu coneixement a través de l’experiència i la interacció amb els professors.

Laura Escanes parla de l’educació de la filla / Instagram

Un tipus d’educació amb la que volen que la nena aprengui al seu ritme, sense pressions o un programa molt concret. La nena acaba de començar a l’escola infantil a Barcelona i no pot estar més contenta, tal com demostren alguns dels vídeos que publica la influencer: “Està feliç i no vol marxar per venir a casa!”. Laura Escanes està contenta amb la decisió presa, ja que assegura que creu que li està anat molt bé interactuar amb els nens: “Al final quan estàvem a casa tota l’estona jo no podia estar per ella al 100% perquè faig mil coses a l’hora”. Els seus seguidors més tafaners estan contents amb aquesta sinceritat de la catalana, que no dubta en compartir les seves inquietuds amb ells sempre que ho considera necessari.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tonta del bote a novembre 09, 2021 | 23:17
    Tonta del bote novembre 09, 2021 | 23:17
    I ja l'eduquen en el màrqueting, com a producte que és

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa