El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes respon als rumors de crisi amb Risto
  • CA

Aquests últims dies, Laura Escanes ha estat notícia per temes molt diferents. Primer va generar molts comentaris en compartir una reflexió sobre la tristesa que arrossegava recentment, el que va preocupar una mica els seus seguidors. Poc després, era la seva impulsivitat el que els deixava amb la boca oberta. Per què? En aparèixer amb els cabells tenyits de rosa per sorpresa.

El canvi de look la va convertir en notícia, però poques hores després era un altre el tema que l’envoltava d’expectació mediàtica. I és que alguns fans de la influencer catalana observaven que feia temps que no publicava cap foto amb el seu marit, el presentador Risto Mejide.

Davant de l’allau de preguntes i especulacions al respecte, la jove ha volgut aclarir-ho de manera contundent: “Nois, contesto això un cop i prou. Ahir ho vaig dir en el directe, però ho recordo per aquí. Per no publicar fotos amb algú no significa que hagi passat alguna cosa. Ni amb amics, ni amb parelles… Fa uns mesos que publico més aviat poques fotos com a post i estic més present en els stories. No ha passat res. Estem bé. No hi ha divorci, podeu respirar tranquils. He llegit cada cosa…”.

Aquest matí ha volgut publicar un vídeo amb Risto, de fet, en el qual li pregunta directament si li agrada el seu nou color de cabells: “A mi m’agrades tu”, una resposta que no convencia Escanes: “Bona manera de no respondre res”. Simpàtics i naturals, deixen clar que tots els rumors de crisi són falsos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa