El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes reconeix haver-se fet un retoc estètic
  • CA

 

La ‘influencer’ i ‘youtuber’ Laura Escanes, dona del publicista Risto Mejide, ha reconegut haver-se fet l’estètica, als seus 21 anys. En una publicació a les Instagram Stories, Escanes ha explicat: “Hi ha una cosa que mai he respost i que em pregunteu moltíssim… Primer vull deixar clar que només explicaré el meu cas i que per res estic recomanant que feu el mateix. Cada persona és un mon i cada cos també. He cambiat i molt. No només per dins. Físicament també hi ha un canvi evident i mai he dit res. Per por a que em jutgin, suposo. Però no m’he d’amagar i, de fet, si volgués amagar-me hagués esborrat totes les meves fotos antigues (només he esborrat algunes que em semblaven horribles)”, ha publicat en la primera story. 

Després, continuava: “Sempre he tingut el llavi de sota molt gros en comparació amb el llavi superior, i no és que tingués complexe però sempre intentava posar ‘morritos’ en les fotos per dissimular-ho. Ara ja els tinc igualats i en la meva opinió molt naturals (òbviament si comparo amb les fotos d’abans es nota moltíssim). El que porto és àcid hiaulorònic i un procés lent però cuidat gràcies al doctor Julian Bayon”. A més, afegeix que no s’ha fet res al nas: “A aquells que em pregunteu pel meu nas. Fixeu-vos que a les fotos sempre surto amb el perfil bo perquè crec que se’m veu un nas més maco, tots tenim els nostres trucs, però comparant fotos de fa quatre anys amb les d’ara… ara em veig el nas més petit, suposo que perquè hi ha quatre anys de diferència”. 

 

En aquest sentit, afirma: “No m’he operat el nas, continuo tenint-la grandeta, però ve de família”. I conclou: “Us ho he explicat perquè amagant-ho faig que sigui un tema tabú quan no hauria de ser-ho. M’ho pregunteu molt però jo em quedava callada i intentava no respondre. Però ja està, sense por“. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa