Laura Escanes parla de la maternitat i la relació amb Risto: “Ser mare és el millor que m’ha passat”

La 'influencer' catalana se sincera en una ronda de preguntes dels seguidors

Exercici de sinceritat entre les influencers. Primer ha estat el torn de Dulceida, que ha respost algunes preguntes íntimes que li han fet els seguidors. Però no ha estat l’única. Entre les famoses que han volgut jugar al joc de “veritat o fals” a Instagram, trobem la barcelonina Laura Escanes. Ella també ha volgut mostrar-se transparent davant dels dubtes dels seus fans. Què ha explicat?

Molts li han preguntat sobre el seu matrimoni amb Risto Mejide, com és habitual en aquestes rondes de preguntes. En aquest cas volien saber si la relació ha canviat aquests últims mesos: “Les relacions de parella o d’amistat canvien i evolucionen. Ser pare és un repte i vam descobrir coses de l’altre que abans no coneixíem. Tot canvi, però els canvis no tenen per què anar a una situació pitjor. Ara ens entenem molt més que al principi. I espero que d’aquí a uns anys pugui seguir dient que la relació ha canviat, perquè quin avorriment ser i pensar sempre el mateix”.

Sobre la maternitat, ha afegit que mai no s’hauria imaginat que fos així: “Crec que ningú no s’ho arriba a imaginar. Per a mi ha superat les expectatives. No sabia que es podia estimar tantíssim. És molt intens, però és una intensitat indescriptible. Ser mare és el millor que m’ha passat a la vida. No sé què he fet tota la meva vida sense Roma”. Pregunta obligatòria, si vol més bebès aviat: “No sé què és aviat per a vosaltres, però a curt termini no m’ho plantejo. Fins i tot seria capaç de plantar-me quan hi ha aquestes males ratxes de la son…”.

Aquestes últimes setmanes són moltes les seguidores de la catalana que s’han adonat que ha fet un canvi de xip: “M’he alliberat una mica de la pressió d’Instagram d’aparentar que tot és perfecte. Em deixo portar més i em sento més jo, fins i tot, quan estem en directe a Twitch durant hores”.

Ara que té casa gran a Barcelona i a Madrid, amb quina ciutat es queda? “Em costaria molt escollir. Encara no em sento preparada per escollir Barcelona o Madrid”.

Sinceritat i transparència de moda entre els influencers, que donen teca als fans.

Comentaris

    Patètica 25/01/2021 9:23 pm
    Producte de màrqueting, no hace falta decir nada más

Nou comentari