El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes arrisca amb un negoci propi a Madrid: “Nervis a flor de pell”
  • CA

Laura Escanes ha sorprès els seus seguidors en anunciar que obrirà un negoci a Madrid en els pròxims dies. La influencer barcelonina ha creat una empresa amb un parell de socis i junts provaran sort amb una perruqueria especialitzada en tractaments per a noies de cabells rossos. Els canvis de look d’Escanes al llarg d’aquests anys han estat constants i molt diferents, però sempre tenia darrere un grup de perruquers i estilistes de Barcelona que l’ajudaran en aquest nou projecte.

Amb Blondie Madrid volen crear “molt més que un saló de bellesa“: “Aquest serà un temple capil·lar en el que cuidarem els cabells però també la bellesa interior”. Laura ha publicat un vídeo a Instagram en el que ensenya com van les obres del local, situat en una exclusiva zona de la capital espanyola.

Poques hores després, n’ha parlat en directe a Twitch: “Estaré envoltada de gent a qui admiro. Em fa moltíssima il·lusió i està quedant increïblement bé. Està en una zona increïble i l’obrirem d’aquí a molt poc. Estic supercontenta i espero que ho gaudiu. Tindrà preus assequibles, els tractaments són cars però valen la pena. A més a més, tindrà preus més barats que altres perruqueries bones de Madrid”.

“Amb els nervis a flor de pell, després d’uns mesos intensos… Molt aviat podreu gaudir del nou saló de bellesa”, explica a Instagram. Ha gravat un vídeo de l’interior del local, el que esperen que ben aviat estigui ple de gent. Els seguidors de la influencer han omplert el seu perfil de felicitacions i bons desitjos, el que ha agraït infinitat de vegades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa