Laura Escanes arrisca amb un negoci propi a Madrid: “Nervis a flor de pell”

La 'influencer' catalana ha sorprès els seus seguidors en provar sort amb un projecte lluny de les xarxes

Laura Escanes ha sorprès els seus seguidors en anunciar que obrirà un negoci a Madrid en els pròxims dies. La influencer barcelonina ha creat una empresa amb un parell de socis i junts provaran sort amb una perruqueria especialitzada en tractaments per a noies de cabells rossos. Els canvis de look d’Escanes al llarg d’aquests anys han estat constants i molt diferents, però sempre tenia darrere un grup de perruquers i estilistes de Barcelona que l’ajudaran en aquest nou projecte.

Amb Blondie Madrid volen crear “molt més que un saló de bellesa“: “Aquest serà un temple capil·lar en el que cuidarem els cabells però també la bellesa interior”. Laura ha publicat un vídeo a Instagram en el que ensenya com van les obres del local, situat en una exclusiva zona de la capital espanyola.

Poques hores després, n’ha parlat en directe a Twitch: “Estaré envoltada de gent a qui admiro. Em fa moltíssima il·lusió i està quedant increïblement bé. Està en una zona increïble i l’obrirem d’aquí a molt poc. Estic supercontenta i espero que ho gaudiu. Tindrà preus assequibles, els tractaments són cars però valen la pena. A més a més, tindrà preus més barats que altres perruqueries bones de Madrid”.

“Amb els nervis a flor de pell, després d’uns mesos intensos… Molt aviat podreu gaudir del nou saló de bellesa”, explica a Instagram. Ha gravat un vídeo de l’interior del local, el que esperen que ben aviat estigui ple de gent. Els seguidors de la influencer han omplert el seu perfil de felicitacions i bons desitjos, el que ha agraït infinitat de vegades.

Nou comentari