El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Laura Escanes dona detalls de l’operació de pit: “M’he posat implants petits”
  • CA

Laura Escanes va treure a la llum fa uns dies que s’havia sotmès a una operació estètica. La influencer va reconèixer que feia temps que volia retocar-se el pit, però que ha estat amb l’embaràs quan ha acabat de decidir-se. Sincera i transparent, avui ha donat més detalls sobre què és el que s’ha fet exactament.

“M’he fet augment de pit amb correcció d’assimetria i reducció de l’aurèola. En el meu cas no era només d’asimetria de la mida del pit, sinó de tot el tòrax. Un pit tenia una forma més sortida que l’altre, però el que més em molestava era la mida de l’aurèola. Això ha estat el que ha fet que m’acabés de decidir per fer el pas, perquè amb l’embaràs la tenia encara més gran (el que és normal amb l’embaràs)”, explica. 

A més a més, la dona de Risto Mejide tenia certa tuberositat a les mames, el que li donava la sensació de tenir el pit caigut i buit. Tot això l’ha acabat de convèncer per posar-se en mans d’una doctora, que la va operar fa ara nou dies.

Laura Escanes explica la seva operació de pit / Instagram

 

Es troba recuperant-se a casa, amb una llista de pautes a seguir que també ha compartit amb els seus seguidors: “En el meu cas no he notat dolor ni pressió, només molèsties però sempre un dolor suportable. Suposo que depèn de cada cas, en el meu als 3-4 dies vaig notar una millora increïble. A la setmana genial i avui fa 9 dies. Ja em trobo bé, encara que encara tinc limitats els moviments. La doctora m’ha insistit en fer repòs i res d’esforç. Un mes sense agafar pes, ni tan sols a la meva filla”. 

 Instagram

No ha volgut dir com de grans són els implants que s’ha posat, en considerar que el número pot canviar radicalment en cada dona: “M’he posat una quantitat petita, això sí. No he buscat augmentar els pits un munt perquè ja m’agraden els pits petits i més naturals”. Una confessió que ha fet les delícies dels seus fans, que estan encantats en veure que confia en ells i ho explica tot. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa