Laura Escanes, nerviosa en anunciar que s’ha operat el pit

Feia uns dies que Laura Escanes estava una mica desapareguda d’Instagram, el que estava començant a generar especulacions. Davant de la preocupació dels seus seguidors, la influencer ha decidit compartir uns vídeos molt sincers en els quals confessa que havia estat a l’hospital perquè s’ha operat el pit.

Visiblement nerviosa i conscient que la confessió generaria una allau de missatges, la jove reconeixia que havia dubtat molt si explicar-ho o no: “No sabia si fer-ho o no perquè és un tema molt personal. Però sento que amagar-ho és com enganyar-vos, perquè no us estic dient la veritat. I prefereixo dir-ho jo abans que algú ho filtri. Fa uns dies em vaig operar el pit i ja he passat la primera nit a casa”.

“Feia molts anys que pensava si fer-ho o no, però després de l’embaràs els dubtes i les ganes van augmentar bastant. He estat visitant doctors fins que em vaig decidir per una doctora que va entendre a la perfecció què era el que volia. És una decisió important i una cosa seriosa que té els seus riscos, per això vaig estar tant de temps pensant-m’ho. Ara em fa una mica de mal, però tot ha anat molt bé”, deia cansada, sense tapar una tireta al pit.

Laura Escanes explica que s'ha operat el pit   Instagram

Laura Escanes explica que s’ha operat el pit / Instagram

No ha volgut donar detalls concrets sobre què s’ha fet, segurament per por a les crítiques dels seus detractors. “Sempre he estat defensora que cadascú faci el que vulgui amb el seu cos sempre que ho hagi decidit així i no per pressions de ningú. Ara apagaré el mòbil, necessito calma i tranquil·litat. Que la recuperació sigui ràpida i fàcil. Estic fins i tot nerviosa”, acabava reconeixent al final davant la sospita que molts opinarien al respecte. 

Nou comentari