Laura Escanes denuncia les crítiques de mala mare que rep per deixar la nena a la guarderia

La 'influencer' barcelonina ha volgut compartir tot el que li diuen per no estar amb la filla les 24 hores

És habitual que les influencers rebin missatges enverinats i crítiques injustes. Moltes d’elles estan tan acostumades que opten per ignorar-ho, però de tant aguantar no poden evitar esclatar. És el cas de Laura Escanes, que ha compartit la captura de pantalla d’una conversa amb un detractor que l’acusa de ser mala mare per deixar la nena moltes hores a la guarderia.

Tot començava perquè la barcelonina responia les preguntes de les seves seguidores, que li preguntaven amb qui es quedava la seva filla quan ella i en Risto treballen a Madrid: “La portem a la guarderia pel matí i després va la cangur a recollir-la, que es queda amb ella fins que nosaltres arribem”. Una situació que tampoc no l’entusiasma a ella, ja que reconeix que no pot evitar sentir-se culpable per deixar-la: “És la maleïda culpabilitat que sents, que sé que no l’hauria de sentir… però ho faig”.

Un seguidor li enviava un missatge llavors en el que li preguntava fins a quina hora la tenien a l’escola infantil. Laura responia sense cap problema que la deixen fins a les 16h, el que semblava massa a aquest detractor: “Doncs em sembla moltíssim… No estaràs res amb ella perquè suposo que dormirà aviat… Pobreta“.

Un missatge enverinat que no feia gens de gràcia a Laura Escanes, que no dubtava a respondre i compartir la conversa després: “Pobreta? Crec que els seus pares sempre pensaran en el millor per a la seva família, així que agraeixo la teva preocupació però la ignoraré completament, ja que no formes part de la vida de Roma ni de la meva. Preocupa’t de criar i educar com tu consideres als teus fills”. L’altre tampoc no callava: “Segur que per tenir-los fins a les 16 h de la tarda a una guarderia i fer que dormin a les 21 h, no… El millor per a la teva família? El millor per a tu, no? Jo estic d’acord que la portis a la guarderia, però em sembla superexagerat que la deixis fins a tan tard. On és la seva mare? Perquè no et veig treballant de sol a sol i home, fins a aquella hora… Pobreta”.

Laura agraïa després els missatges que rebia tot criticant els missatges d’aquest detractor.

Comentaris

    mala peça 09/04/2021 1:37 pm
    quan una no és res més, que un producte de marketing, no obviant que és la peralla de qui és. És més fàcil que fer de mare li vagi gran, i no sàpiga estar a l'alçada de les responsabilitats que arrastra producte del marketing, no per decisió pròpia

Nou comentari