Laura Escanes, al límit per les crítiques de mala mare: “La meva filla no està desatesa”

La 'influencer' barcelonina ha esclatat, farta de rebre missatges que l'acusen de no fer cas a la nena

Laura Escanes està acostumada a rebre crítiques ferotges i acusacions molt greus dels seus detractors. Forma part dels desavantatges de treballar a Instagram, sí, però això no vol dir que s’hagi de permetre. Farta que la titllin de “mala mare“, la jove barcelonina ha esclatat en uns vídeos que han rebut l’aplaudiment unànime dels seus seguidors.

La polèmica començava durant l’últim directe d’Escanes a Twitch. En els últims mesos, la influencer ha optat per potenciar aquestes trobades amb els seguidors com a una manera de crear contingut i entretenir-los. El problema? Que en ple directe se sentia la seva filla plorar en el pis de baix, al que ella restava importància. Això no feia gràcia a una de les seguidores, que li enviava un missatge en el qual li recriminava: “A això em refereixo amb la mala imatge que estàs donant com a mare a Twitch. Jo sento plorar així al meu fill i m’aixeco al moment encara que estigui treballant des de casa. Ni poso música per no sentir-la ni parlo d’aquella manera… Quina llàstima, Laura, reflexiona si us plau!”.

Farta de rebre desenes de missatges similars, Laura Escanes responia en un vídeo molt sincer: “No crec que hagi de fer això, però ho faré. Em toca molt els collons, i potser sóc malparlada, que pel fet de treballar a Instagram hagi d’estar justificant-me constantment. És la meva vida i no hauria de donar explicacions. Fa unes setmanes que una seguidora em diu que dono una imatge de mala mare per estar a Twich i no aixecar-me quan se sent la nena plorar de fons quan estic en directe. Moltes vegades us dic que no us preocupeu perquè ella està atesa o amb el seu pare. Encara que des de fora pugui donar una sensació diferent perquè a mi se’m veu passar-m’ho molt bé… doncs és part de la meva feina i si et fot veure’m feliç mentre treballo, doncs ho sento molt, però és el que hi ha”.

Laura Escanes, indignada amb les crítiques de mala mare que rep / Instagram

“Treballo des de casa, el que és una sort perquè m’ha permès estar moltíssim temps amb la meva filla i sé que molta gent no s’ho pot permetre. Però és que al final, cada família amb la seva feina, el seu temps i la seva forma de vida s’organitza com pot i com vol. Si jo estic al pis de dalt en directe, a la part de baix ella estarà atesa. Cada família s’organitza de la manera que vol i no considero que jo sigui millor mare per haver estat amb la meva filla tot el primer any i mig de vida que les mares que no poden perquè treballen. I, alhora, no considero que sigui pitjor mare per no deixar el directe quan sento la nena plorant. Els nens ploren i es queixen perquè és la seva manera de comunicar-se, no per això la meva filla està desatesa o em necessita i jo no estic allà per ella”, reflexiona la catalana.

Un comunicat que acabava amb una petició: “De debò, estalviem-nos això i més entre dones perquè em sembla surrealista. Suposo que per això cada vegada explico menys coses de la meva filla i de la meva vida privada… i odio publicar això, però és que em fa arribar al límit”, deia amb llàgrimes als ulls.

Comentaris

    en fi 30/04/2021 1:21 pm
    quan una és un producte de màrqueting, quan una no té ni ofici ni benefici, quan una és la dona d'un impresentable,cada vegada està més clar, ser mare li va gran, molt gran

Nou comentari