El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sorpresa de Laura Escanes: confessa estar trista i es tenyeix els cabells de rosa
  • CA

Laura Escanes ha preocupat les seguidores aquests últims dies, ja que han estat moltes les que han notat que alguna cosa li preocupa. La jove influencer barcelonina confessava que el Nadal ha estat molt estrany perquè sentia que no tenia ganes de celebrar res: “Últimament no publico tantes fotos ni estic tan pendent d’Instagram, estic donant prioritat a escoltar-me més i em va bé mentalment“, acabava reconeixent.

“No crec que sigui incompatible ser feliç amb passar moments més difícils o tenir dies dolents i estar trista. Ens hem de permetre estar tristos. No estem acostumats a què es vegin els moments dèbils de les persones i menys a Instagram, però crec que aquesta és precisament la part bona. Hem de poder compartir tot el que sigui bo i tot el que sigui dolent també, perquè no estem les 24 hores del dia feliços”, reflexionava Laura Escanes.

Unes paraules que deixava en un vídeo abans d’anar cap a la perruqueria. En sortir-hi, sorprenia els fans durant una retransmissió en directe a Twich: “He canviat de look“, avançava. I el resultat ha sorprès molt, ja que Laura Escanes ja no és rossa… sinó que s’ha tenyit els cabells de color rosa.

Laura Escanes mostra el resultat del canvi de look / Instagram
Laura Escanes sorprèn els seguidors de Twich / Instagram

Un to arriscat que juga amb la barreja del vermell i del ros dels seus cabells, molt femení i de moda a Pinterest. El resultat ha convençut els fans que estaven connectats al directe, però ara haurà d’esperar l’opinió de la resta de seguidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa