Laura Escanes celebra l’aniversari amb un pla molt original a Barcelona

La 'influencer' ha gaudit d'un dia amb amigues que ha fet molta gràcia als seus seguidors

Laura Escanes celebra avui el seu 25è aniversari, un dia especial que ha volgut omplir d’activitats. El primer en felicitar-la públicament era el seu marit, el presentador Risto Mejide, que li dedicava un text a Instagram: “Avui fa anys la dona de la meva vida, companya de viatge i mare de la meva filla. Feliç aniversari, amor meu. Per molts més anys navegant junts”.

La influencer barcelonina gaudia d’una estona al sofà amb la seva filla Roma abans d’acudir a un taller molt original amb les seves dues millors amigues. Totes tres acudien a un taller de pintura sobre ceràmica a Barcelona, en el qual han decorat unes tasses i uns bols tal com han mostrat en els seus respectius perfils d’Instagram. Alguns dels seguidors han assegurat que es tracta d’un taller situat a Gràcia, encara que la cadena tindria un altre local al Born. Una idea molt original que ha fet molta gràcia als seguidors d’Escanes, que han aplaudit el pla i han aprofitat per felicitar-la.

No han faltat els comentaris fora de lloc i innecessaris d’alguns detractors, que han aprofitat per carregar contra ella de nou per la seva diferència d’edat amb Risto. En aquesta ocasió, però, Laura ha optat per ignorar-los i gaudir d’un dinar amb amigues que també han immortalitzat.

Comentaris

    en fi 14/04/2021 9:05 am
    el màrqueting per davant de tot, és el que té no tenir personalitat, oi laura

Nou comentari