Lara Álvarez, acusada de plagi per la cançó de l’Eurocopa

La presentadora ha provat sort com a cantant, però l'estrena ha estat esquitxada per una gran polèmica

Mediaset ha donat l’oportunitat a Lara Álvarez de presentar un tema propi que representi Espanya en l’Eurocopa d’aquest estiu. La presentadora de Supervivientes anuncia, d’aquesta manera tan xocant, el seu salt al món de la música.

El tema seleccionat per a les promocions de l’equip de futbol espanyol s’anomena Juntos somos más, un tema de Lara que canta en companyia de Beatriz Luengo i Yotuel. Encara no han estrenat oficialment la cançó ni el videoclip, però se’n poden sentir cinc cèntims en el vídeo promocional de la cadena. Això ha provocat, per cert, un gran escàndol. I és que els teleespectadors s’han adonat aviat que aquesta melodia és sorprenentment similar a la d’una cançó de la cantant catalana Beth del 2003.

Com era d’esperar, han acabat arribant les acusacions de plagi. L’estrena s’ha esquitxat d’una polèmica que podria tenir conseqüències molt greus, ja que la cançó amb la que Beth va representar Espanya a l’Eurovisió del 2003 va fer-se bastant coneguda.

El compositor de la cançó de Beth compartia el vídeo i era dels primers en deixar caure, encara que amb un toc d’humor, que ell també troba certa similitud amb el tema de Lara Álvarez.

La polèmica col·loca Lara Álvarez i l’equip de Mediaset en el centre de l’huracà. Un plagi o simplement una similitud que pot perjudicar-los abans de la publicació oficial de la cançó.

Nou comentari