L’aparatós accident d’un jove molt famós que quasi el fa perdre una orella

Cristian Suescun va rebre un tret de pintura a l'orella

Un famós de Telecinco ha patit aquest cap de setmana un aparatós accident mentre participava en una partida de paintball al costat de la seva família. Es tracta de Cristian Suescun, el germà de Sofia Suescun i fill de Maite Galdeano.

El més gran dels Suescun preocupava els seus seguidors de xarxes socials compartint una fotografia una mica desagradable en la que s’aprecia com sagna un de les seves orelles. Tal com ha relatat ell mateix al programa ‘Socialité’, de Telecinco, enmig d’aquesta partida va rebre un tret de pintura a l’orella, un fet que li va provocar un gran dolor i que el va fer fins i tot marejar-se i vomitar.

Cristian va ser traslladat a l’hospital i allà li van confirmar que la pintura havia arribat fins al timpà, no obstant això, la ràpida actuació dels metges va propiciar que en unes poques hores Cristian pogués marxar a casa: “Vaig sortir de l’hospital a les tres de la matinada després que em fessin un munt de proves, i m’han donat una pastilla cada vuit hores durant una setmana”.

L’orella de Cristian Suescun després de rebre el tret de pintura | Telecinco

Nou comentari