L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat defensa Aitana (OT) per portar un jersei groc

El consistori reclama "el màxim respecte per una jove de 18 anys que s’ha donat a conèixer, exclusivament, pel seu talent musical i per la seva capacitat de treball"
Aitana
Aitana amb un jersei groc i amb l'alcalde de Sant Climent de Llobregat | Instagram @aitana_ot2017

L'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha sortit en defensa de la concursant d'Operación Triunfo Aitana, qui va rebre una allau d'insults espanyolistes per vestir-se amb un jersei groc el mateix dia que va signar el llibre d'honor d'aquest municipi del Baix Llobregat. En un comunicat, el consistori manifesta que "en cap cas la recepció era un acte de caire polític i que la vestimenta escollida per la cantant i el seu color en cap cas es poden atribuir a una voluntat política o reivindicativa responent, exclusivament, a la casualitat". Tot i això, matisa que "si bé l’alcalde, Isidre Sierra, s’ha manifestat obertament independentista, cal desvincular tant les seves idees com els acords assolits en el Ple Municipal en aquesta matèria de les idees que pugui tenir l’Aitana".


Per aquests motius, l'Ajuntament lamenta "profundament qualsevol altra interpretació malintencionada que es pugui fer d’un acte en el que, exclusivament, la voluntat era transmetre l’estima i l’orgull del poble de Sant Climent per la participació d’una de les seves veïnes en un concurs televisiu de la repercussió d’Operación Triunfo". Finalment, el text reclama "el màxim respecte per una jove de 18 anys que s’ha donat a conèixer, exclusivament, pel seu talent musical i per la seva capacitat de treball".
Comentaris
Lleidatà
Paranoia
Ja sabem que no faran res, però cal denunciar-ho
Ells tenen impunitat per delinquir, insultar, amenaçar ... ep, sempre i quan la víctima sigui catalana i el seu acte es cometi per amor patri, evidentment, davant un cas així no és d'odi , ni xenofòbia, ni amenaces.
Incredul
Esta prohibit menjar platans, bananas, llimones, aranges ( en idioma de l'imperi Pomelos ), etc.. Esta prohibit beure Fanta, Mirinda, Trina, Sweppes, suc natural, etc... de llimona, Esta prohibit consumir Iogurts amb savor de llimona, de varias marcas.
Sorpres
Podre anar a pendre el sol a las platjas d'Espanya , com que tambe es de color groc....
Barcenas
Es veritat que prohibiran aqui a Espanya al equip de futbol Villareal portar la seva idumentaria habitual de color groc, i tambe a la seleccio de futbol del Brasil....
Derp
Els infarts han augmentat a España, degut al groc que hi ha en mig de la seva bandera.
Obelix
Aquests romans estan bojos!
Jordi
Cansino, molt cansino...
Carta blanca
Els feixistes espanyols actuen amb llibertat, no veig que la fiscalia actui d'ofici ... com sí que faria si fos al contrari, està quedant demostrat, la justícia espanyola té dues vares de mesurar, no ens empara en res, no és nostra

envia el comentari