L’afectuosa felicitació de Kiko Hernández a la mare de Lydia Lozano

“Jo a la teva filla l’adoro”, afirma el tertulià de ‘Sálvame’

Kiko Hernández i Lydia Lozano han tingut desenes de picabaralles als platós de televisió. I, de fet, ell la punxa sempre que pot. Però això no ha impedit que el tertulià de ‘Sálvame’ hagi felicitat a la mare de la periodista pel seu 92è aniversari. Una felicitació a la que s’ha sumat tot l’equip del programa de Telecinco. “Li farà vergonya”, ha afirmat Lydia.

Belén Esteban ha estat la primera en prendre la paraula i enviar un petó i una abraçada a la mare de Lydia, Sol però, sens dubte, la felicitació més especial ha estat la de Kiko Hernández: “Sé que em tens una mica de mania per les bronques que hem tingut Lydia i jo aquí, però independentment d’això, a la teva filla l’adoro i a tu que l’has parit, més encara”.

“Un petó molt fort”, ha conclòs Kiko Hernández. Unes paraules que han aixecat una gran sorpresa i forts aplaudiments entre tots els tertulians que estaven presents en aquell moment al plató, que només han pogut dir: “Que maco, Kiko!”

Comentaris

    M'importa tres cagarros 28/07/2021 9:06 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, si ensenyen el mugró o la figa, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari