Relat esfereïdor de Lady Gaga: revela que va ser violada als 19 anys i que van deixar-la embarassada

L'exitosa cantant se sincera sobre un moment dramàtic que va causar-li una crisi psicòtica

Lady Gaga participa en el documental del príncep Harry d’Anglaterra i Oprah Winfrey sobre salut mental. En una entrevista molt sincera, l’exitosa cantant colpeix amb un duríssim testimoni amb el que revela que va ser víctima d’abusos sexuals.

Només tenia 19 anys quan un productor, de qui no ha volgut treure a la llum el nom, va amenaçar-la de cremar tota la seva música si no es despullava per a ell. Un moment molt traumàtic per culpa d’aquests abusos sexuals: “Jo estava paralitzada i ni tan sols ho recordo. No vaig assimilar la por que vaig sentir en aquell moment fins anys més tard. Vaig patir una crisi psicòtica total que em va fer sentir molt de pànic i que em va generar un estrès posttraumàtic que em va durar més de 10 anys”.

El pitjor va arribar després, quan va violar-la en ple carrer: “Em va violar en una cantonada a casa dels meus pares, jo vaig començar a vomitar perquè havia estat abusada. Em vaig tancar en un estudi durant mesos… I el pitjor és que aquest violador em va deixar embarassada. No li vaig dir a ningú durant set anys. No sabia acceptar-ho i no sabia com no culpar-me a mi mateixa. Sentia dolor, em va canviar el cos i la manera de pensar. Vaig estar malalta durant setmanes. Vaig estar anys autolesionant-me per culpa d’això. Creia que em sentiria millor perquè així li mostrava a algú que tenia dolor”.

Lady Gaga, als Oscars
Lady Gaga, als Oscars / Europa Press

Un relat esfereïdor que explica per ajudar altres noies que visquin alguna situació similar: “Ara sempre dic que si vius una cosa així, l’has d’explicar. No hi ha res dolent en tu i has d’obrir el teu cor a algú més perquè necessites ajuda”.

Nou comentari