El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un amic íntim de Lady Di confirma que Joan Carles va voler lligar amb ella
  • CA

Aquesta setmana s’han complert 23 anys de la mort de Diana de Gal·les, una tragèdia de la qual encara no se saben tots els detalls i que continua generant moltes teories conspiranoiques. La mare dels prínceps d’Anglaterra moria el 31 d’agost del 1997 en un dels accidents de cotxe més comentats de tota la història recent. Els seus fills inauguraran una estàtua en el seu honor l’any vinent per fer-ho coincidir amb el que hauria estat el seu 60è aniversari. Avui és notícia, però, per un tema completament diferent.

Els aniversaris de la seva mort sempre provoquen que els diaris s’omplin d’articles rememorant alguna faceta de la seva vida. En aquesta ocasió, ‘Vanity Fair‘ ha volgut centrar-se en l’entrevista que ha concedit un dels seus millors amics, Roberto Devorik. Era assessor de Lady Di, un confident que ha revelat alguns dels secrets més íntims de la princesa.

A ell va confessar-li que sospitava que el príncep Carles li era infidel amb Camila, que no podia viure així i que s’havia intentat suïcidar. Ella tampoc no va ser fidel, tal com va confessar públicament en una entrevista a la BBC. Era una de les dones més desitjades del món, del que es va aprofitar. Entre els seus pretendents? El rei Joan Carles, tal com es confirma en aquesta entrevista.

 

El príncep Carles i Diana van visitar Mallorca quan els seus fills eren petits, convidats pels reis d’Espanya. D’aquesta visita, de la qual es van obtenir imatges a les escales del palau de Marivent i també a bord d’un iot, se n’ha parlat moltíssim. Per què? En assegurar molts testimonis que Joan Carles I havia intentat lligar descaradament amb Diana.

“El rei d’Espanya era molt atent amb ella, potser massa. Un estiu li va dir que s’assemblava molt a la periodista britànica Selina Scott. Després d’aquelles vacances, Diana em va confessar que no li havia caigut molt simpàtica la reina Sofia. Va flirtejar amb Joan Carles, però innocentment com faria qualsevol dona. Com no ho havia de fer, si Carles era com un tros de gel?”, afirma aquest confident de Lady Di.

 

 

Una història que sembla confirmada, el que envolta d’encara més expectació aquelles vacances. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa