L’actor Pep Cruz s’indigna amb una cadena de supermercats

El popular actor ha carregat contra Sorli en una piulada molt viral

El conegut actor Pep Cruz ha expressat a les xarxes socials la seva indignació amb una cadena de supermercats per com el van tracte aquest dilluns a la tarda. “Eren passades les 18h. al SORLY de Marina 147. Compro per 24.29€”, ha començat explicant l’actor e una piulada.

I ha continuat relatant: “Demano per anar al WC. Tinc una urgència,72 anys i al voltant tot tancat. S’hi neguen. Suplico. S’hi neguen. Apel·lo al seu humanisme. S’hi neguen. No puc mes. S’hi neguen”. Per tot això, l’actor ha conclòs: “SORLY en contra de la 3ª edad. Ploro”.

La piulada del popular actor català ja ha aconseguit més de 2.500 repiulades, i ha aixecat una onada de solidaritat cap a ell, i crítiques cap a la cadena de supermercats Sorli, que no té cap compte a Twitter.

Comentaris

  No serà tractar? 14/04/2021 8:54 pm
  com el van tracte
  Montserrat Rotger Rosell 14/04/2021 3:55 pm
  A mi a diversos supermercats, decatlhon, etc m´han dit que els hi tenen prohibit deixar passar als lavabos, ja fa temps que dura aquesta pandèmia i trobo que els ajuntaments haurien de trobar una solució. A la tarda a partir de que tanquen els bars no pots sortir al carrer per què ningú ha pensat amb aquest tema tant imortant i més als que ja no sMontserrat Rotger Rosellom tant jovenets.
   Víctor 14/04/2021 5:40 pm
   Penso que tot negoci obert al públic hauria de deixar que hom qui ho necessités utilitzés els lavabos, atenent a la qüestió fisiol·lògica humana. I sobretot en casos en els que es pot distingir perfectament la urgència.
  Andreu 13/04/2021 6:26 pm
  I que hi feia a polititzar

Nou comentari