El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La vida sentimental de Pablo López, una muntanya russa: talla amb la xicota i la premsa ja li assigna una altra
  • CA

Qui hauria imaginat que la carrera musical de Pablo López seria tan exitosa… L’andalús es va fer famós gràcies a la seva participació en l’Operación Triunfo del 2008, que va destacar perquè Risto Mejide no el suportava. El publicista va evidenciar que no li agradava el seu estil i va dir en diverses ocasions que creia que no triomfaria; unes paraules que amb els anys s’ha hagut d’empassar. Ara molts el consideren com un dels homes del moment, tenint en compte que està triomfant a sobre dels escenaris però també com a jurat de ‘La Voz’. 

 

La seva manera d’interpretar les cançons tan intensament l’ha ajudat a crear-se una autèntica legió de fans. La imatge d’en Pablo tocant el piano amb els ulls tancats i una gran potència de veu l’ha fet tocar el cel. Ara bé, no només es parla d’ell per aquest èxit professional. Si últimament ha estat notícia, més aviat ha estat per la seva vida privada.  

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Pablo López (@pablolopezmusic) el

 

El cantant va acabar el 2017 amb una dura ruptura: López ho deixava amb la seva parella després d’onze anys de relació. Ara bé, només dos mesos després va ser enxampat amb una nova il·lusió, una jove estudiant de periodisme 13 anys més jove que ell. Al seu costat ha estat gairebé un any, uns mesos en els quals l’ha presentat públicament i han gaudit del seu enamorament. Sempre van intentar mantenir-se discrets, el que no ha impedit que ara surti a la llum que han posat fi a la relació.

 

Pablo López torna a estar solter, després d’intentar superar els problemes que els distanciaven. Segons ‘Look‘, la diferència d’edat i el caràcter introvertit de Clàudia haurien estat claus en la seva ruptura. Ara, però, tal com va passar a l’última ruptura del cantant, els mitjans no han trigat en assignar-li una nova xicota. Fa mesos que es rumoreja amb un possible flirteig entre Pablo López i Míriam d’OT, amb la qual cosa aquesta ruptura els ha donat ales a pensar que potser sí que és cert que passa alguna cosa entre ells.

 

Pablo López i Míriam Rodriguez
Pablo López i Míriam Rodriguez | TVE

 

Que hagin publicat una tendra fotografia junts a Instagram no ajuda a posar fi als rumors: “Una petita amiga em va dir un dia que compartir és viure… quanta raó! Gràcies a tots els que heu posat la veu on mereix tot l’equipàs que ho fa. Gràcies a la música per creuar-me amb aquesta boja. Gràcies a les coses que són de veritat…”, escrivia ell. Mentre que la gallega ha optat per un missatge encara més romàntic: “Què maca la bogeria compartida. A tot l’equip de persones que fan possible que alguna cosa tan meravellosa sigui real i jo pugui formar part d’això, gràcies. Tant de bo seguir compartint al teu costat sempre“… Tota una declaració d’amor?

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Que bonita locura compartida. A todo el equipo de personas que hacen posible que algo tan maravilloso sea real y yo pueda formar parte de ello, gracias. Ojalá seguir compartiendo a tu lado siempre.

Una publicación compartida de Miriam Rodríguez (@miriamrmusic_) el

 

La parella ha compost una cançó junts, el que sembla que els ha unit molt. El temps dirà si és veritat que senten alguna cosa l’un per l’altre… 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa