La versió dels acusats per Saray Montoya: “Va estar a punt de matar a la seva cunyada”

"La narració dels fets no va passar com aquesta senyora ha comentat", assegura l'advocat dels acusats

Ja fa pràcticament dues setmanes que Saray Montoya, exconcursant de ‘Supervivientes 2018’, va patir una brutal agressió per part d’uns familiars. La dissenyadora, a qui el públic va conèixer gràcies al programa de Cuatro ‘Gipsy Kings’, va denunciar a través de les seves xarxes l’assalt que va viure en el seu domicili, on el seu sogre, el seu cunyat i dos homes més van interrompre a la casa propinant-li a ella i la seva filla una brutal pallissa, amb punyalades incloses.

Però la família política de Saray va dir haver denunciat una amenaça que es va produir el 31 de juliol, tot i que Saray desmenteix això: “Avui dia no ens consta que el jutjat existeixi cap denúncia contra mi”. I ara, l’advocat dels acusats ha donat la seva versión. Ricardo Corzo ha parlat al ‘Programa del Verano’, de Telecinco, i ha aclarit que “la narració dels fets no va passar com aquesta senyora ha comentat”.

A més, ha aprofitat per llançar un missatge molt contundent a Saray: “Si diu que no té coneixement d’aquestes denúncies, igualment podem dir que nosaltres no tenim part de lesions ni còpia de la denúncia d’aquesta senyora”. L’advocat dels acusats recalca que els seus clients no estan desapareguts, “no tenim res a amagar” i es troben a l’espera que els cridin a declarar.

Igual que ho fa presumptament Saray, els seus clients denuncien lesions “amb unes tisores” i diuen tenir proves, fotos, vídeos i testimonis, de l’agressió. També, compten amb proves que “el meu client va actuar en defensa de la seva dona. Saray va estar a punt de matar-la”. No només això, Ricardo Corzo diu poder demostrar que “la concatenació dels fets guarda l’ordre cronològic que estem dient nosaltres en les dues denúncies i no el que diu aquesta senyora”.

Segons l’advocat, els seus clients han estat amenaçats per Saray en múltiples ocasions, amb trucades de telèfon dient que “els esperen aquí amb unes tisores per a ajustar comptes” i visites a la porta dels seus habitatges.

Comentaris

    A aquesta persona, ni cas! 10/08/2021 6:42 pm
    Tot son uns mentiders!
    M'importa 333 cagarros 11/08/2021 7:27 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari