El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La veritat del petó entre Isa i Efrén quan ella ja estava amb Asraf
  • CA

Quan va sortir expulsat del reality ‘La Casa Fuerte’, Efrén Reyero va deixar anar la bomba i va aclarir tots els dubtes del que havia passat en el lavabo d’una discoteca madrilenya amb Isa Pantoja. Efectivament, Efrén va confirmar que no hi havia hagut “cap trio amb Kiko Jiménez”, amb qui només van estar fent-se unes fotos i també va fer la gran confessió: que Isa li va demanar que l’acompanyés al lavabo perquè no podia baixar-se la cremallera del vestit, ell ho va fer i ella li va fer un petó, moment en el qual va entrar-hi bany María Jesús Ruiz i els va veure.

Els rumors d’aquesta informació van arribar a ‘La Casa Fuerte’ i Asraf li va demanar serioses explicacions a la seva parella, Isa Pantoja, perquè ja estaven junts quan va tenir lloc aquest suposat petó. A Asraf no li quadraven bé les coses perquè Isa li va dir que ella havia marxat de la discoteca amb María Jesús, però també li va dir que es van quedar tots quan van tancar el local i no s’ha quedat molt convençut. Isa li ha jurat que, encara que no ho recorda tot perquè les copes “estaven molt carregades” aquella nit, sap que no va passar res ni amb Efrén ni amb Kiko.

Per a aclarir-ho tot d’una vegada, el programa de Telecinco ha connectat en directe a Efrén i a Isa i ell ha estat el que ha començat la conversa: “En primer lloc vull demanar-te perdó perquè no estic orgullós del que faré. Quan vaig sortir de la casa, aquí s’havia muntat una monumental respecte a la nit que vam sortir de festa i jo he explicat el que tu i jo sabem, que et vaig acompanyar al lavabo perquè no et podies baixar la cremallera del vestit i que em vas fer un petó”, ha dit Efrén.

“No puc desmentir-ho perquè no ho recordo”

Isa Pantoja s’ha sorprès, però s’ho ha pres amb molta més calma i normalitat del que tothom esperava. D’entrada, no ha desmentit el que ha dit Efrén; a l’inrevés, li ha dit “no puc dir que estiguis mentint”, unes paraules per les quals Efrén li ha donat les gràcies per tot el que s’està dient d’ell en els últims dies. L’extronista havia anat al programa amb proves en el seu mòbil, d’una conversa amb Isa a les 6.00 del matí que, finalment, no ha tret.

Però la Pantoja ha matisat les seves paraules: “No és que digui que hagi passat, que jo crec que no, però no puc dir-ho perquè ho recordo. De totes maneres, tot això m’ho podies haver dit aquí dins perquè hem parlat d’aquest tema, d’aquesta festa i el podíem haver aclarit aquí”, ha conclòs la concursant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa