La trista felicitació d’Anabel Pantoja a la seva tia Isabel pel seu aniversari

"Enguany només se celebra seguir vivint, seguir lluitant", escriu Anabel

Aquest dilluns Isabel Pantoja fa 65 anys. Però el seu aniversari d’enguany serà molt diferent a tots els anteriors: aquest és el primer en que no té al seu fill Kiko Rivera, amb qui manté una forta disputa familiar. A la cantant només li queda el seu germà Agustín i la seva neboda Anabel. I ha estat Anabel la primera en voler felicitar a la seva tieta a les xarxes socials. Anabel ha penjat un vídeo domèstic on se les veu a totes dues cantant l’aniversari feliç el dia en què Anabel va fer 33 anys.

Totes dues canten, molt felices i s’abracen amb molt d’afecte. “Seguim sumant“, ha escrit Anabel. A més, en el vídeo es veu com totes dues bromegen amb algunes de les frases d’Isabel Pantoja que s’han fet més famoses, com són: “Per aquí no eh!” o “No em gravis més!”. Seguidament es veu com Anabel bufa les espelmes i s’abraça a la seva tieta, que li diu: “T’estimo”.

I en la següent story es veu una fotografia de totes dues abraçades amb el pastís d’aniversari al davant, i Anabel ha escrit, trista, per felicitar a la seva tieta: “Enguany només se celebra seguir vivint, seguir lluitant. T’estimo, Isabel Pantoja”.

Nou comentari