El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La trista felicitació d’Anabel Pantoja a la seva tia Isabel pel seu aniversari
  • CA

Aquest dilluns Isabel Pantoja fa 65 anys. Però el seu aniversari d’enguany serà molt diferent a tots els anteriors: aquest és el primer en que no té al seu fill Kiko Rivera, amb qui manté una forta disputa familiar. A la cantant només li queda el seu germà Agustín i la seva neboda Anabel. I ha estat Anabel la primera en voler felicitar a la seva tieta a les xarxes socials. Anabel ha penjat un vídeo domèstic on se les veu a totes dues cantant l’aniversari feliç el dia en què Anabel va fer 33 anys.

Totes dues canten, molt felices i s’abracen amb molt d’afecte. “Seguim sumant“, ha escrit Anabel. A més, en el vídeo es veu com totes dues bromegen amb algunes de les frases d’Isabel Pantoja que s’han fet més famoses, com són: “Per aquí no eh!” o “No em gravis més!”. Seguidament es veu com Anabel bufa les espelmes i s’abraça a la seva tieta, que li diu: “T’estimo”.

I en la següent story es veu una fotografia de totes dues abraçades amb el pastís d’aniversari al davant, i Anabel ha escrit, trista, per felicitar a la seva tieta: “Enguany només se celebra seguir vivint, seguir lluitant. T’estimo, Isabel Pantoja”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa