El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tornada de Pablo Motos al programa ‘El Hormiguero’ ja té data
  • CA

Pablo Motos tornarà a presentar el programa d’Antena 3 ‘El Hormiguero’ aquest proper dijous, 11 de febrer. Ha estat el propi presentador qui ha donat la notícia a través d’un vídeo penjat al seu Instagram: “Ja soc negatiu en coronavirus. Aquest matí m’han fet tres tipus de PCR diferents per assegurar-se del tot, i en els tres he donat negatiu”, ha anunciat.

En el vídeo, Motos assegura sentir-se “molt feliç i content”, i ha aprofitat per mostrar l’agraïment als seus seguidors per “l’afecte” que li han demostrat durant aquests dies que ha hagut d’estar tancat a casa després de donar positiu en Covid-19. “No tornaré al programa fins dijous per prudència, tot i que podria tornar demà perquè soc 100% negatiu“, ha explicat el famós presentador.

Durant la baixa de Motos ha estat la catalana Núria Roca qui s’ha posat al capdavant del programa de les nits d’Antena 3, amb una inesperada pujada de l’audiència. Després de les bones dades recollides per la presentadora, caldrà veure quin futur professional li espera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa