El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tieta de la reina Letícia demana la fi de la monarquia: “Per un 2019 sense Borbons”
  • CA

La família de la reina Letícia sempre ha volgut fer cas omís de l’expectació mediàtica que els envolta. S’han allunyat des del principi de les càmeres en un intent de seguir sent anònims. Ara bé, entre elles hi ha un familiar que s’ha desviat d’aquest camí: parlem de la tieta de la monarca. Henar Ortiz és coneguda com la tieta díscola de Letícia. No té pèls a la llengua i critica obertament la neboda, la monarquia en general i els partits polítics de dretes. 

 

 

Republicana i simpatitzant de Podemos, el seu Twitter és molt transparent. Allà hem pogut veure com es mostrava a favor del referèndum català, com titllava el govern espanyol de “dictadura” i criticava que no hi hagués justícia. L’endemà de la diada de l’11 de setembre, a més a més, va quedar clar el seu suport a la independència, ja que es va canviar la fotografia de perfil per una imatge d’un llaç groc per demanar la llibertat dels presos polítics.

 

Twitter tieta reina Letícia
| Twitter

 

La tieta de Letícia vol que s’instauri a Espanya una república. Està totalment en contra amb el model d’Estat, per la qual cosa ha volgut deixar clar que no votaria per la monarquia en un referèndum. Poc li importa que això perjudiqués greument la neboda, pel que sembla…

 

Reina letícia
| Europa Press

 

Doncs bé, Henar ha volgut començar l’any enviant un nou dard enverinat a Letícia. Què ha fet ara? Escriure un comentari a la xarxa ben simple però encara més potent: “2019 sense Borbons“. Molts han emmudit davant d’aquesta declaració d’intencions. De debò odia tant la neboda i la família reial? Li toca un peu que la vida de la Reina es trastoqui completament?

 

 

El que més curiositat ens desperta és què opina la reina Letícia d’aquest comportament. No fa pressió perquè calli aquesta opinió? Com reacciona quan veu aquests atacs? De moment, sembla que segueix optant pel silenci… 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa