El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La salut de Terelu Campos empitjora: “Necessita morfina”
  • CA

Terelu Campos va deixar tothom amb el cor amb un puny quan va anunciar que tornava a tenir càncer de mama. Feia sis anys que lluitava contra el primer que van detectar-li, un llarg camí que ara torna a recórrer. El malson es repetia, i la col·laboradora va tornar a ser intervinguda. L’operació va anar bé, el que va alleugerir la família de periodistes. Ara bé, Terelu va voler assegurar-se que no tornaria a passar pel mateix i va sotmetre’s a una doble mastectomia. El problema va derivar-se després, quan els metges van adonar-se que alguna cosa no havia anat bé. De nou a quiròfan, van fer-li un empelt de pell per solucionar-ho. I des de llavors que no sabem res d’ella.

 

Aquest sobtat silenci té els seus seguidors preocupats. En un principi va dir-se que potser estava sent una cruel estratègia perquè augmentés l’expectació davant la seva tornada a televisió. Però res d’això… ‘El Español‘ confirma avui que Terelu ho està passant realment malament: “Les molèsties estan sent insuportables”.

 

Terelu Campos
 | Europa Press

 

Sembla que Terelu estaria anant a l’hospital molt sovint: “Rabia de dolor a vegades… No pot passar sense prendre morfina“. La situació és desesperada, i és que el postoperatori estaria sent molt més dur del que s’imaginava. Això fa que tingui cada vegada més ganes de sortir d’allà: “Està desesperada per tornar a la rutina de ‘Sálvame'”.

 

“Els dolors l’enfonsen. Està vivint una etapa que la fa estar més trista i apagada que mai. Desitja que tot passi i queda enrere com abans millor. No obstant això, de moment ha d’assumir que el seu present passa pel repòs i la calma”, confessen algunes fonts properes.

 

 

Terelu necessita reposar i intentar distreure’s davant d’aquesta tempesta. De baixa i sense l’estrès de ‘Sálvame’, només cal desitjar que tot passi aviat. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa