El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La relació de Rivera i Malú, una tapadora per amagar una altra relació?
  • CA

 

Després que sortís la notícia bomba que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, i la cantant Malú podrien ser la parella del 2019, ara apareix una possibilitat: que tot sigui un muntatge per tapar una altra relació. Així ho ha desvetllat María Patiño al programa ‘Sálvame’: segons la col·laboradora, hi ha una teoria que apunta al fet que “tot podria ser una tapadora” per a ocultar el veritable amor d’un dels dos protagonistes amb una tercera persona.

 

“Hi ha una informació en determinats cercles periodístics en les que es planteja que darrere d’aquesta relació s’està tapant una relació que afecta a un dels dos“. Patiño ha recalcat que aquesta informació és una teoria, però afegia que “tot podria ser una tapadora”: “Es parla que darrere d’aquesta parella, al no existir confirmació ni desmentit, podria haver-hi una altra relació que afecta a un dels dos. No diré si afecta a Albert Rivera o a Malú”.

  

María Patiño ha aclarit també que per part del fotògraf que va captar les imatges de Malú i Albert Rivera “no hi havia interès” a treure aquest reportatge més enllà de l’exclusiva que comportava. I ha aclarit una dada molt important: “Els pròxims dies i els passos que donin són claus per a buidar aquesta teoria que decideixo exposar i compartir-la amb tots vostès”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa