El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Sofia reapareix davant les càmeres ben feliç gràcies a l’absència de Joan Carles
  • CA

La reina Sofia no pot més, els lletjos de Joan Carles I segueixen multiplicant-se i la situació s’hauria convertit en insostenible. Molts mitjans de comunicació tornen a omplir-se de rumors de crisi, el que estaria afartant l’emèrita. Seria per això que hauria demanat al seu fill Felip que no la faci coincidir més amb el seu marit perquè no es veuria capaç de suportar més desvergonyiments i humiliacions públiques. 

 

Cada vegada estaria més adolorida amb la situació i la informalitat de Joan Carles, el que l’estaria afectant molt. Doncs bé, aquest matí Sofia ha reaparegut davant de les càmeres, i ho ha fet sense el marit. Ho ha aconseguit, o almenys, de moment. Després d’un mes i mig de descans, l’emèrita ha reprès l’agenda oficial i ha fet entrega de les beques de la fundació Reina Sofia – Fundació Mapfre per a la investigació de l’alzheimer. 

 

Reina Sofia
Reina Sofia | Casa Reial
Reina Sofia
Reina Sofia | Casa Reial

 

La seva cara de felicitat era evident, o si més, així ho volia fer veure. Vestida amb un conjunt de dues peces ben maco, Sofia ha acaparat totes les mirades gràcies a un estampat floral en tons grisos. La samarreta, a joc, completava un outfit que seguia l’estil característic de la Reina. 

 

Entre el públic, per això, hi havia una presència destacada: la de la infanta Elena. La primogènita dels Borbó ha volgut donar suport a la mare, encara que no se l’esperava. Amb això es demostra que Sofia segueix amb el suport dels seus fills, que deuen estar patint davant la situació dels pares…

 

 

Serà veritat que la Casa Reial haurà accedit a que Sofia i Joan Carles I no coincideixin en actes públics? O ha estat casualitat? Què fa el rei emèrit?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa