La Casa Reial ha pres una decisió: tornar a integrar la família Urdangarin. Després de cinc anys, la infanta Cristina ha tornat a passar la nit de Nadal a La Zarzuela amb els emèrits, la germana, Felip i Letícia. No s’han filtrat detalls del sopar, només s’ha sabut que aquell mateix matí la Infanta va visitar el marit a presó acompanyada dels quatre fills

 

Han estat molts els gestos que han fet públicament en aquesta operació de ‘rehabilitar‘ la imatge de Cristina. Volen ajudar-la en aquests primers mesos sense el marit, d’una manera o d’una altra. Primer la van afegir a la foto familiar en homenatge al 80è aniversari de la reina Sofia. Però allò va ser només el principi.

 

 

El següent pas ha estat deixar-se veure públicament amb ells. Després d’assistir a una obra de teatre amb la infanta Elena i Victoria Federica, ha estat el torn del primogènit de Cristina. Juan Urdangarin ha assistit amb la seva àvia a un concert solidari aquest dimecres. Una sortida gens habitual, ja que mai no s’havia vist el nét dels emèrits acompanyant-los a cap acte. 

 

Es tracta d’una sortida solidària de la reina Sofia, emmarcada en la seva agenda privada. Àvia i net s’han posat al dia en una interpretació de l’orquestra d’instruments reciclats de Cateura, un barri marginal del Paraguay. La banda ha fet una proposta inspirada en el concert d’any nou de Viena, una proposta interessant que realitzen joves d’entre 11 i 25 anys. Ara bé, el més sorprenent és que incorporen temes més moderns com cançons d’AC/DC o dels Beatles. Fins i tot Melendi va tenir l’oportunitat de col·laborar-hi. Els diners recaptats es destinen a l’orquestra, que tenen un projecte social a la ciutat de Paraguay que ajuda els nens més desafavorits.

 

Reina Sofia i Juan Urdangarin
Reina Sofia i Juan Urdangarin durant el concert solidari | Instagram @holacom

 

Cristina i els fills han passat el Cap d’Any a Vitòria amb la família Urdangarin, però sembla que ja són a Madrid. S’hi instal·laran fins que acabin les festes o tornaran aviat a Ginebra? El gran dels nens, per això, haurà d’agafar un avió fins a Londres, ja que està estudiant a una universitat britànica després de tot un any treballant en diversos projectes solidaris. 

 

Com haurà sorgit aquesta idea d’anar junts a aquest concert? Es tracta de pur màrqueting o simplement l’àvia volia exercir com a tal amb un dels nets que menys veu?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa