El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Sofia desisteix i ‘perdona’ Joan Carles després de demanar no veure’l més
  • CA

Els constants menyspreus de Joan Carles I cap a la seva dona van acabar fent-la esclatar. La reina Sofia va acudir, desesperada, al seu fill Felip per demanar-li que no la tornés a fer coincidir amb l’emèrit a cap acte oficial. No suportava veure’l ni tenia ganes, per la qual cosa va decidir allunyar-se el màxim possible. 

 

Des de llavors pràcticament no els havíem tornat a veure junts, ni tan sols a la tradicional fotografia davant la catedral de Palma el diumenge de resurrecció. Ara bé, el cap de setmana passat van deixar tothom bocabadat en aparèixer junts a Hannover. El matrimoni reial va acudir en un jet privat fins a la ciutat alemanya, per assistir a un partit d’handbol de Pablo Urdangarin. L’estampa familiar era més que sorprenent, ja que cridava molt l’atenció veure els emèrits amb la bufanda de l’equip acompanyats de la infanta Cristina i la mare d’Iñaki.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bekia (@bekiaes) el

 

Aquesta imatge d’unió distava molt de les últimes informacions, que asseguraven que la Reina era més feliç que mai des que no veia el marit… En què quedem? S’havien perdonat o ho feien tot de cara al seu net?

 

Doncs bé, sembla que efectivament, la Reina ha desistit i ha decidit fer les paus amb el seu marit. Així ho assegura ‘Informalia‘, que afegeix que les coses haurien tornat a estar bé entre els dos. Tant és així, que fins i tot haurien confirmat la seva assistència al funeral del gran duc de Luxemburg.

 

La cerimònia tindrà lloc demà a la catedral de la capital del país, la qual s’omplirà amb representants de totes les monarquies europees. Sofia hauria demanat al seu marit que l’acompanyi, un gest que no ha fet recentment però que sembla que ara sí que tindrà. 

 

 

Es filtraran imatges de la parella durant la missa? Quina actitud mantindran entre ells? Quant durarà aquesta presumpta sintonia?  

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa