El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia, una princesa de conte amb una tiara majestuosa i un vestit de somni
  • CA

Els reis Felip i Letícia estan exercint d’amfitrions del president del Perú i la seva dona, un matrimoni amb el qual han evidenciat tenir una gran complicitat en diverses ocasions. La rebuda al Palau Reial va ser magnificent, amb el matrimoni reial donant-los la benvinguda en un acte espectacular. En aquesta primera trobada, Letícia va optar per un vestit low cost de Massimo Dutti d’estampat de serp. Ara bé, durant el sopar de gala que han organitzat en el seu honor, s’ha deixat anar.

 

Els sopars d’aquest tipus són l’ocasió perfecta per lluir tiara i vestit de princesa; un protocol que la Reina ha tornat a seguir al peu de la lletra. Feia temps que no la veiem amb una elecció tan summament majestuosa, i és que ha deixat tothom amb la boca oberta amb un vestit digne de Disney. 

 

Els reis ofereixen un sopar de gala als presidents del Perú
Els reis ofereixen un sopar de gala als presidents del Perú | Casa Reial
 
 

 

La Reina volia enlluernar i ho ha aconseguit gràcies a un dels dissenys més aplaudits del seu armari. Ha recuperat el mític Felipe Valera de color malva que va lluir a la festa preboda del príncep Guillem d’Anglaterra i Kate Middleton fa vuit anys, un model d’escot cor i faldilla voluminosa de tul amb un brodat amb petits detalls i una pedreria que dibuixa motius florals. El model ressalta, a més a més, la treballada musculatura de la Reina, així com el seu bronzejat de pell. 

 

Pel que fa als complements, deixa sense respiració la tiara floral, aquella que Franco va regalar a la reina Sofia el dia de la seva boda amb Joan Carles, que és una de les seves preferides. A més a més, ha volgut tenir un altre gest cap a la sogra en escollir les arracades de diamants que els reis emèrits van regalar-li el dia de la seva boda amb Felip VI. Les polseres bessones de Cartier de la reina Victoria Eugenia han completat un set de joies summament espectacular.

 

Els reis ofereixen un sopar de gala als presidents del Perú
 | Casa Reial

 

Els comentaris han estat tot alabances. Aquesta imatge de la Reina és digne de membre de la Casa Reial, ja que la col·loca com una autèntica monarca. Ara bé, era adequat anar tan exagerada? O s’ha deixat anar massa? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa