El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia mostra la seva cara més tendra durant les primeres hores a Moçambic
  • CA

Sembla que la reina Letícia s’ha aficionat als viatges de cooperació. Aquest cap de setmana ha posat rumb cap a Moçambic, un territori que es troba en plena recuperació després del devastador cicló que els va afectar el mes de març. Fa menys d’un any que vam veure la monarca donant suport als espanyols traslladats a Haití i la República Dominica, però ara torna a implicar-se en les tasques solidàries. Aquesta vegada, però, ha decidit anar fins a Àfrica per visitar un país molt necessitat. 

 

La Reina va viure lluny d’Espanya la jornada electoral del 28A, així com també es perd el 12è aniversari de la seva filla Sofia. Això no ha impedit, per això, que la veiem somrient i molt atenta durant les primeres hores del viatge. La primera parada ha estat un centre de salut de Maniça. Allà li han ensenyat les instal·lacions i ha aprofitat per saludar els més petits, als quals els ha delectat amb un munt de carícies.

 

La reina Letícia, durant les primeres hores a Moçambic
La reina Letícia, durant les primeres hores a Moçambic | Casa Reial

 

La reina Letícia, durant les primeres hores a Moçambic
 | Casa Reial

 

Aquestes escenes són idònies per mostrar la cara més tendra i solidària de la reina, a qui li va molt bé aquesta bona premsa. A més a més d’aquestes imatges amb els nens, també l’hem pogut veure amb un look molt sorprenent: amb una bata de laboratori mentre escoltava atentament la feina dels investigadors del centre. 

 

 

El que és inevitable és que les revistes del cor analitzin el conjunt estilístic de la monarca. Letícia ha lluït un jaqueta pantaló en rosa, una brusa llencera is mocassins d’Uterqüe. Tot, a sota de l’armilla vermella típica d’aquestes visites. Què més haurà portat a la maleta? Quins escenaris més visitarà?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa