El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia més sòbria sorprèn amb uns complements inusuals en ella
  • CA

Engega una setmana molt important per a la família reial. El 40è aniversari de la Constitució marca l’agenda oficial dels Borbons, que aquests dies va més plena que mai. L’objectiu és clar, recordar que el rei Joan Carles I va tenir un paper destacat durant la seva redacció. La imatge del monarca està més malmesa que mai, per la qual cosa volen aprofitar aquesta ocasió d’or per intentar ‘rehabilitar-lo’ una mica. Com? Fent que participi activament en els actes d’homenatge. El primer acte de la setmana el va portar a participar en una audiència amb el rei Felip, una imatge insòlita que no vèiem des de feia molt de temps. 

 

 

Ara bé, l’esdeveniment que més repercussió ha tingut d’aquest primer dia d’homenatges ha estat la visita dels Reis Felip i Letícia a l’exposició que organitza el museu Reina Sofia sobre la transició. La monarca ha acaparat totes les mirades gràcies a un outfit que ha captivat tothom. Per aquesta ocasió ha optat per un conjunt estilístic inspirat en els elegants anys 50. Com? Amb un vestit-abric en gris. Sobri i sofisticat, de màniga francesa, cos entallat i falda mini evasé. Un model molt lady que ha agradat molt les revistes del cor. 

 

Els reis Felip i Letícia a una exposició sobre la Transició
Els reis Felip i Letícia a una exposició sobre la Transició | Casa Reial

 

Això sí, el que més ha cridat l’atenció ha estat l’elecció que ha fet dels complements. Primer de tot, cal destacar que torna a apostar per les sabates de talons negres de Prada que sembla que no es treu. El que encara no havíem vist? Una bossa Kelly d’Hugo Boss que no acostuma a portar. I l’última novetat? Les mitges. I és que per primer cop en molt de temps ha optat per unes mitges transparents. 

 

Els reis Felip i Letícia a una exposició sobre la Transició
| Casa Reial

 

Els reis Felip i Letícia a una exposició sobre la Transició
| Casa Reial

 

 

L’acte que s’espera amb més expectació és el central d’aquest dijous: quan veurem la princesa Elionor adquirint un rol important. Tornarà a presenciar algunes paraules?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa