El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia es vesteix d’infermera però tothom parla dels seus cabells blancs
  • CA

Cada vegada que la reina Letícia arriba a un acte oficial, les revistes del cor embogeixen. Quin vestit ha escollit? Les sabates són noves? Quan l’havíem vist amb aquestes arracades? Cada dia s’analitzen els seus conjunts estilístics fins al més mínim detall. Però no només interessen la roba i els complements, el pentinat també és important. La monarca no és una gran aficionada a sorprendre amb talls de cabells estranys, ara bé, això no impedeix que molts es fixin en si va bé tenyida o no.

 

De fet, aquestes últimes setmanes la reina Letícia ha acaparat molts titulars en aparèixer públicament sense fer-se el tint. De ben segur que té un dels millors serveis de perruqueria al seu servei, però això no vol dir que hi vagi amb freqüència pel que sembla… I és que s’ha deixat veure amb les canes ben visibles. És tot mandra de no voler anar-hi? O vol evidenciar que no passa res per no amagar els cabells blancs?

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de S.M. Reina Letizia (@letizia_de_princesa_a_reina) el

 

 

Fos com fos, sembla que ja s’ha cansat i s’ha arreglat els cabells. Aquest matí ha assistit a un acte commemoratiu de l’escola d’infermeria i de l’hospital de la Creu Roja San José i Santa Adela amb els cabells tenyits. Molts han estat els mitjans que s’han fixat en això, encara que la notícia era una altra. Perquè com ha anat vestida? Amb un conjunt que amagava un clar homenatge a les infermeres de la Creu Roja.

 

Brusa blanca de seda i faldilla vermella a joc amb els complements: els colors de la bandera en un outfit compost per peces que ja havia lluït en altres ocasions. Parlem d’una faldilla de Carolina Herrera d’estampat floral que combina amb unes altes sabates del mateix i un clutch blanc.

 

 

La reina Letícia, a un acte de la Creu Roja
 | Twitter @CasaReal

 

La reina Letícia, a un acte de la Creu Roja
 | Twitter @CasaReal

 

La reina Letícia, a un acte de la Creu Roja
 | Twitter @CasaReal

 

La veurem vestir-se segons l’acte oficial que tingui? Haurem de començar a fixar-nos en el possible significat ocult de cada peça de roba que esculli?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa