El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia es nega a felicitar l’aniversari a Joan Carles I
  • CA

Aquest cap de setmana ha estat molt especial per al rei Joan Carles. L’emèrit ha fet 81 anys, una ocasió especial que hauria volgut celebrar amb la seva família i alguns dels amics més íntims. Miguel Arias, un dels empresaris més coneguts del monarca, li hauria organitzat una festa d’aniversari sorpresa a un restaurant molt luxós. Va dir-se que La Zarzuela havia optat per castigar-lo, ja que no haurien organitzat cap dinar familiar per commemorar-lo. 

 

El 2018 va començar amb un homenatge a Joan Carles, a través d’una festa en la qual va estar envoltat de bona part de la família. Llavors van optar per fer pública una foto inèdita de la família que feia pensar que tot anava bé, però han canviat moltes coses des de llavors.

 

Doncs bé, ‘El programa de Ana Rosa’ ha assegurat aquest matí que finalment sí que es va celebrar un petit esmorzar al Palau. Els reis emèrits haurien estat acompanyats de les seves filles, la infanta Cristina i l’Elena amb els seus respectius fills. Sembla que l’operació rehabilitació de la dona d’Urdangarin segueix en curs…

 

Rei Joan Carles i infanta Cristina
 | Europa Press

 

El titular, però, és que els reis Felip i Letícia haurien declinat la invitació. És conegut el recel que té la Reina per la seva cunyada Cristina, el que hauria motivat la seva decisió de no anar al dinar encara que això suposés un lleig cap a Joan Carles. Felip VI, però, hauria acabat anant-hi: “El Rei va voler apropar-s’hi per felicitar en persona el pare”.

 

Això sí, el matrimoni reial també hauria estat baixa durant una altra celebració. La nit prèvia a l’aniversari, Joan Carles hauria sopat a un restaurant amb Sofia, Elena i Cristina. En aquesta ocasió, Felip hauria justificat la seva absència dient que no es trobava bé… 

 

 

És tan gran l’odi entre Letícia i Cristina que té més pes que quedar bé amb el seu sogre? Les tornarem a veure juntes a un acte oficial o és impossible? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa