El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia es deixa una milionada en un ‘look’ elegant amb diamants i sabates de marca
  • CA

Els reis Felip i Letícia han presidit un nou concert homenatge a les víctimes del terrorisme. Acompanyats del ministre d’Interior i la presidenta de les Corts, el matrimoni reial ha vibrat amb l’orquestra simfònica i el cor de RTVE de l’auditori nacional de música. 

 

Aquesta ocasió és perfecta perquè Letícia llueixi un outfit elegant i sofisticat, el tipus d’acte que li permet arreglar-se i acaparar portades de revistes. No acostuma a decebre, i aquest dijous tampoc no ho ha fet. El negre ha estat el color predominant de la seva elecció, que consistia en un original vestit d’Hugo Boss amb la faldilla plisada per sota dels genolls. El disseny asimètric tenia una banda de tela que tallava el vestit i el dividia en dues parts, el que li donava sofisticació. El seu armari va ben ple de vestits negres, però aquest se suma a la llarga llista de dissenys d’aquest tipus.

 

 | Casa Reial

 

El que més ha cridat l’atenció, per això, han estat els seus peus. I és que la Reina s’ha decantat per uns Manolo Blahnik, una de les marques amb més renom dels últims anys. Es tracta d’un model molt avantguardista, original en negre i color nude. El preu? Ni més ni menys que 752 €..

 

 | Europa Press

 

Ara bé, aquest no és l’únic complement que ha lluït. També ha rescatat del seu joier unes arracades llargues espectaculars de diamants i or blanc. Per tal de no restar protagonisme a tota la resta, ha optat per un clutch senzill en color negre. 

 

De nou, tots els flaixos s’han centrat a Letícia. La monarca segueix trepitjant fort i acaparant totes les mirades, el que li encanta. Ampliarà encara més la seva col·lecció de vestits negres?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa