El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia, amb un conjunt gris de 10 i complements de pell de serp
  • CA

Com és habitual, els reis Felip i Letícia celebren el dia de Sant Jordi a l’entrega del premi Cervantes. El guardó literari aquest any ha caigut en mans de l’escriptora d’Uruguai Ida Vitale, que va destacar en evidenciar una gran humilitat i en dedicar un munt de gestos d’estima als monarques. 

 

Els reis, durant el premi Cervantes
Els reis, durant el premi Cervantes | Casa Reial

 

En aquesta ocasió, la Reina ha volgut recuperar un dels conjunts estilístics més elegants del seu vestidor. Carolina Herrera torna a lluir un Carolina Herrera que va causar sensació quan el va estrenar a finals del 2016, un abric de llana gris clar de mànigues acampanades a joc amb el vestit.

 

El detall més maco es veu en doblegar les peces, ja que tenen un forro de color lila -igual que el cinturó del vestit- que crea un contrast preciós. 

 

Els reis, durant el premi Cervantes
 | Casa Reial
Els reis, durant el premi Cervantes
 | Casa Reial
Els reis, durant el premi Cervantes
 | Casa Reial

 

Els complements amb els quals l’ha acompanyat tenen com a punt en comú l’estampat de serp. Les sabates de taló són de Magrit, d’aquest tipus de pell en un to blanc i gris. A més a més, la bossa també ha anat a joc. 

 

 

Un conjunt de 10 que l’ha tornat a fer brillar, així com el serrell de costat de nou. Les arracades, de diamants, també han intentat destacar… Amb quin look ens sorprendrà en el següent acte?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa