El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reacció de Belén Rodríguez a la victòria d’Olga Moreno a ‘Supervivientes’
  • CA

La gran sorpresa d’aquesta edició de ‘Supervivientes’ ha estat la victòria d’Olga Moreno, dona d’Antonio David Flores. Tenia grans defensors, però també grans detractors -que majoritàriament són tots aquells que han defensat a Rocío Carrasco des que es va emetre la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’. La família d’Olga ha celebrat molt la victòria, però els seus detractors no tant. Belén Rodríguez ha estat una de les tertulianes de Telecinco que més ha qüestionat el pas d’Olga pel reality i va reaccionar ràpidament a la seva victòria.

Ha estat a través del seu perfil a Twitter on Belén ha tirat d’humor i ha ironitzat, hores després que Carlos Sobera anunciés que Olga Moreno era la guanyadora oficial: “Ja han expulsat a Olga? Bon dia #PorUnOtoñoSinFlores” ha estat el missatge que va escriure durant el matí d’aquest dissabte. Fa al·lusió que Olga va superar diversos duels telefònics, superant així a Tom el dimecres, a Lola a Melyssa i a Gianmarco.

El programa ‘Socialité’ ha trucat en directe a Belén Rodríguez perquè expliqui què opina d’aquesta victòria: “Olga ha guanyat ‘Supervivientes’, però per descomptat no és la guanyadora d’Espanya, ni per a les xarxes socials, ni per als confidencials ni els diaris ni per a l’opinió popular, no passarà a la història com una gran guanyadora”, ha considerat la tertuliana.

Per a Belén, Olga “ha guanyat perquè som un país masclista” i ha recordat que “ha fet paranys, ha traït als seus amics, ha utilitzat el victimisme i discurs barat perquè no la nominessin”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa