El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La princesa Elionor i la infanta Sofia, totalment captivades pel català d’Operación Triunfo
  • CA

Aquest 2019 serà molt important per a la princesa Elionor. La primogènita dels reis Felip i Letícia està adquirint cada vegada més pes dins de la Corona, i s’espera que enguany comenci a presidir actes sola. Farà 14 anys, amb la qual cosa aquesta responsabilitat coincidirà amb la seva entrada a l’adolescència. Mentrestant, però, va estudiant protocol i idiomes. 

 

Com és lògic, però, durant aquesta època els nois i noies acostumen a distreure’s amb diverses aficions i a ser fans d’alguna celebritat. Molts han omplert les parets de l’habitació de pòsters i ha tingut la carpeta de l’escola folrada amb el seu primer amor platònic. Potser costa imaginar-se així la princesa Elionor i la seva germana, la infanta Sofia, encara que ‘Look’ assegura que elles també ho estan experimentant.

 

Princesa Elionor i infanta Sofia
 | Europa Press

 

El més curiós és saber el nom de l’ídol que les té captivades, perquè resulta que és català. Sembla que les petites també s’haurien enganxat a l’edició d’Operación Triunfo 2017, la que va catapultar a la fama a l’Alfred i a l’Amaia. I des de llavors, no podrien treure’s del cap al cantant del Prat Llobregat. Ell seria el seu primer ídol i és per això que no pararien d’escoltar el seu primer disc, ‘1016’: “Estan completament enlluernades amb ell”.

 

 

Resulta que Alfred ja sabia que les nenes eren fans seves, per això, el que va demostrar durant una entrevista per una revista portuguesa en la qual va afirmar orgullós que està molt content de comptar amb el beneplàcit de Palau: “Jo sí que sabia que ens seguien. La veritat és que és un orgull. Són unes nenes d’allò de mones”.

 

Les veurem aprenent-se la lletra de les cançons en català de l’Alfred? Aniran a algun concert seu amb la reina Letícia? Les veurem donant-ho tot a sobre de l’escenari? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa