El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La princesa Elionor i la infanta Sofia deceben l’Alfred d’OT i el deixen plantat durant el seu concert

Sembla que no ha pogut ser. La princesa Elionor i la infanta Sofia han deixat plantat l’Alfred Garcia d’Operación Triunfo, després que les convidés al seu concert de Madrid. Les filles dels monarques haurien rebutjat la invitació, però no per això l’han fallat… i és que el cantant tenia una immensa filera de fotògrafs a primera línia buscant les nenes, el que ha envoltat el concert de molta expectació.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#1016Tour: Madrid, Joy Eslava. Noche 1. (Sold Out)

Una publicación compartida de alfredgarcia (@alfredgarcia) el

 

I tot, perquè els mitjans fa temps que diuen que les petites serien unes grans fans del jove català. Les cançons del seu primer disc ressonarien a La Zarzuela, el que el faria estar molt orgullós tal com va confessar durant la seva última entrevista: “Mai no em podria haver imaginat que a gent tan representativa com són les Infantes d’Espanya li agradaria la meva música”. 

 

 

Finalment no hem vist les nenes donant-ho tot, però la gira tot just acaba de començar. Ara bé, com és que no hi han acudit? Podria per, precisament, per culpa d’aquesta expectació dels mitjans. Perquè l’horari era bo en començar aviat, no tenien escola l’endemà… Segurament la Casa Reial hauria decidit que no seria bo per elles convertir-se en un reclam tan gran pels fotògrafs, que no les haurien deixat gaudir del concert. 

 

Alfred Garcia
 | Europa Press

 

L’Alfred ha agraït a tots els assistents que vibressin amb els seus acords, després d’un concert que ha estat ple de cares conegudes: Ricky Merino, Roi, Thalía, Joe Pérez-Orive o Anne Igartiburu; tots ells van voler donar suport al cantant en un inici d’una gira que s’espera multitudinària. A qui no hem vist entre el públic ha estat a Amaia Romero, la seva exparella. Sembla que la relació segueix tan freda com sembla…. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa