La pregunta que Rocío Flores, amb 9 anys, li va fer a la seva mare després de morir Rocío Jurado

Telecinco emetrà aquest dimecres 14 d’abril el capítol 7 de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'

La sèrie documental sobre la vida de Rocío Carrasco, ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, no s’atura i continua generant centenars de comentaris i reaccions. Aquest dimecres 14 d’abril Telecinco emetrà el capítol 7, però la cadena ja ha mostrat un avançament.

En aquest nou capítol, Rocío Carrasco parlarà sobre la mort de la seva mare, Rocío Jurado. Hi apareixen imatges del moment en què Amador Mohedano anuncia als mitjans que la seva germana ha mort, i la seva filla s’emociona i començ a plorar, i només pot verbalitzar: “Va marxar”.

Es veu a una Rocío molt emocionada en recordar el dolor que va patir amb la pèrdua: “Després del meu pare, ara marxava l’altre tros que em quedava”, diu, plorant. “Tothom plorava la pèrdua de l’artista, però jo plorava la pèrdua de la meva mare. I es recorda com aquesta mort ho va canviar tot en la seva vida.

Però hi ha un fet d’aquest nou capítol que crida profundament l’atenció: una pregunta que Rocío Flores, amb només 9 anys, li va fer a la seva mare després de la mort de la seva àvia. “Portava 4 mesos sense veure els meus fills, i vaig demanar que me’ls portessin”, relata.

“Va arribar la meva filla Rocío, es va quedar mirant-me i em va dir ‘mamà ara què passarà amb les cases de Miami? En aquell moment vaig saber que tot havia canviat”, conclou la filla de Rocío Jurado.

Nou comentari