El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La preferida d’OT publica una foto al vàter després d’ensenyar un pit en directe
  • CA

TVE ha aconseguit el que volia, que ‘Operación Triunfo‘ fes més audiència. El problema és que ho ha fet mitjançant una tàctica que no està fent gens de gràcia als teleespectadors: encadenant una polèmica rere una altra. Primer va ser l’acomiadament sobtat i sense justificar de la professora d’interpretació, després la controvèrsia que va generar que una concursant demanés canviar una lletra de Mecano perquè la considerava homòfoba, d’aquí van passar a assignar una cançó en català a un dels concursants i finalment van fer que Manu Guix contestés les crítiques i provocacions de Mónica Naranjo. 

 

Doncs bé, ara tornen a estar d’actualitat. Per què? Perquè una de les cantants que hi participen s’ha cregut bé el paper que interpreta. Maria va ser, precisament, qui va barallar-se amb Ana Torroja -que és jurat del programa- en negar-se a pronunciar una frase del tema de Mecano que li van assignar perquè no volia dir la paraula ‘mariconez‘. El programa va obligar a que es mantingués la lletra i Maria, com a resultat, va rebre el suport del públic i va sortir preferida aquella setmana.

 

 

 

Des de llavors sembla clar que s’ho ha cregut massa i no para d’intentar cridar l’atenció. Les últimes dues actuacions que han fet no han estat ben valorades pel jurat, que l’han nominat perquè abandoni l’acadèmia. Dimecres vinent s’enfrontarà a l’expulsió per primer cop, després de centrar-se més a fer un paperot d’actriu durant la cançó que en cantar bé. Fins llavors, necessita que es parli d’ella per tenir més números de quedar-se. I com ho pretén aconseguir? Muntant escenes. Abans de començar l’última gala, de fet, va arribar molt lluny, ja que va ensenyar un pit en directe

 

 

La madrilenya de 26 anys, per això, sembla que no ha quedat contenta en això. I és que l’última tècnica que ha fet servir és la de publicar una fotografia a Instagram que sabia que faria parlar. I això? Perquè apareix asseguda a la tassa del vàter amb una cara de satisfacció molt sobreactuada.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de María (@maria.ot2018) el

 

 

Una actitud íntima que ha volgut compartir amb els seus seguidors amb un objectiu clar: ser el centre d’atenció. Cal? Quina necessitat té? No s’adona que aquesta cerca desesperada de notorietat queda en evidència i en ridícul? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa