La policia es desplaça al domicili de Marilyn Manson després de les acusacions d’abusos sexuals

Un amic va trucar els agents dient que feia hores que no aconseguien posar-se en contacte amb el cantant

Una nova polèmica sacseja la vida de Marilyn Manson. Després de les acusacions d’abusos sexuals i físics realitzades per part d’exparelles del cantant, ara la policia s’ha hagut de desplaçar fins el seu domicili. Segons publica ‘TMZ’, un amic de Manson va trucar a la policia preocupat per l’estat del cantant, ja que feia hores que no aconseguien posar-se en contacte amb ell. La trucada es va produir dimecres d’aquesta setmana.

Les fonts de ‘TMZ’ asseguren que diversos agents de la policia es van desplaçar fins a la casa que el cantant té a Hollywood Hills i van intentar que Manson sortís a parlar amb ells, però sense resultat. Els policies van decidir que un helicòpter sobrevolés el domicili fent brillar un focus sobre la propietat.

Però Manson no va arribar a sortir mai, tot i que després d’una estona els policies van poder posar-se en contacte amb un representant del cantant que va dir que tot estava bé, i que Manson simplement no volia sortir… Finalment, els policies van acabar marxant.

L’última dona en denunciar el cantant ha estat l’actriu nord-americana Evan Rachel Wood qui ha assegurat que Manson “va abusar horriblement” d’ella durant la seva relació de tres anys. Manson i Wood van començar a sortir l’any 2007 i es van comprometre el 2010, però es van separar aquell mateix any.

Nou comentari